Hur kan man gå ner i vikt med hjälp av magi?

Många kvinnor drömmer om en vacker och smal figur. Vissa föredrar traditionella metoder - rätt näring och motion. Andra bestämmer sig för mer exotiska metoder och söker till och med hjälp från de högre krafterna. Därför är det inte förvånande att många är intresserade av hur man går ner i vikt med hjälp av magi. Det finns många olika konspirationer och ritualer som bidrar till att lösa denna fråga.

Bantning med hjälp av magi - Simoron

Simoron - en typ av spelpulsutbildning, som hjälper till att låsa upp potentialen, att släppa allt från det som omger dig. Denna typ av magi kommer att förändra inte bara beteendet hos en person, utan också hans inställning till världen som helhet. Ritualer utförs alltid endast med positivt humör och tro på framgång.

  1. En ovanlig diet . Oroa dig inte, jag behöver inte begränsa mig till mat. Välj först den diet som du gillar bäst, det är bättre om det har ett namn, till exempel "Ducane Diet". Skriv på pappersarket namnet på den valda kosten och sätt på den under en måltid varje gång.
  2. Ett underbart blad . Ta ett tomt pappersark och färgpennor. Skriv på pappersbiten den vikt du vill bli av med. Lägg den i en ryggsäck, lägg den på axlarna och börja hoppa. Adherents of this magic säger att snart kommer du att märka de första positiva resultaten.
  3. Magic gel . För denna ritual, ta en vanlig duschgel och byt etiketten med den. Det är viktigt att komma med ett ursprungligt namn, till exempel "Antiguer" eller "Pohudin". Tvätta dem med förtroende för att det tvättar bort allt ditt fett.

Det är väldigt viktigt att tro på framgång och inte berätta för någon om hjälp av magi.

Hur man går ner i vikt med hjälp av Voodoo magic?

Forntida och kraftfulla magiska Voodoo har också i sitt arsenal flera sätt att snabb viktminskning. Kom ihåg att du inte ska berätta för någon om ritualen, annars kommer det inte att bli något resultat.

Från testet gör en sken av en mänsklig figur med övervikt. När du läser en tomt, separera små bitar av testet på de platser som du har problem med. Gör detta tills du når önskat resultat. I slutet av ritualen måste allt som du torkade av samlas i en bit och brännas. Håll dockan hemma, bort från andra människor. Plottet låter så här: "Degen stiger, kroppen Det minskar, grisen blir tjock, och med slaven (namn) kommer fettet ner. Månaden minskar, kroppen faller, kroppen smälter. När månaden avtar, smälter också slaven (namnet) kroppen. Nyckeln, låset, tungan . "

Hur fort att gå ner i vikt med hjälp av magi?

Människor som ständigt kämpar med extra pounds, kan du försöka söka hjälp från de högre makterna. Ritualen, som utförs med hjälp av svart magi , anses av många vara en tillräckligt effektiv metod för att kämpa för en smal figur och skönhet.

Ligga ner på golvet och lyft upp båda fingrarna på fingrarna och säg följande ord: "Du, himlen, hög och enorm, ta din fullhet och min fullhet. För nu, för åldrar, för hela tiden. Amen. " Lyft nu tårna och upprepa dessa ord. Upprepa dessa åtgärder under 40 dagar i följd.