Hypnos för viktminskning - kan jag gå ner i vikt med hypnos?

Med tanke på hur brådskande problemet med övervikt är är det förståeligt förekomsten av ett stort antal metoder för viktminskning och många av dem verkar konstiga. Dessa inkluderar hypnos för viktminskning, tack vare vilken du kan utveckla nya hälsosamma vanor .

Kan jag gå ner i vikt med hypnos?

Sedan antiken har hypnos brukade påverka en persons undermedvetna, så det är van vid att göra justeringar i sitt liv. Om du är intresserad av huruvida hypnos hjälper till med att gå ner i vikt, bör du uppmärksamma de viktigaste fördelarna:

 1. En person utvecklar ett nytt självkänsla, eftersom sessioner hjälper sig att se sig tunnare och vackerare.
 2. Lärar sig för att inte reagera på stress, eftersom de ofta provocerar en person att översvämmas och äter skadlig mat.
 3. Det anpassar sig till positivt tänkande, så du behöver inte oroa dig för din vikt och gå ner i vikt vilket hjälper dig att uppnå dina mål.

För att förstå huruvida hypnos är effektiv för viktminskning, genomfördes studier i nio veckor. Som ett resultat fortsatte människor som deltog i hypnotiska sessioner att gå ner i vikt ett par år efter experimenten. Dessutom har hypnos blivit en effektiv metod för dem som saknade motivation och viljestyrka att börja kämpa med extra pounds.

Det finns några indikationer på hypnosanvändning, så de inkluderar bulimi, fetma, känslomässig övermålning och oförmåga att kontrollera sin aptit. Alla dessa problem är relaterade till nervsystemet, så den hypnotiska effekten är också effektiv. Det är viktigt att veta och befintliga kontraindikationer, som bör beaktas, för att inte skada kroppen. Dessa inkluderar epilepsi, schizofreni, mentala tillstånd i gränsen, alkohol och drogförgiftning, såväl som akuta somatiska tillstånd.

Förlora vikt med hypnos

Det finns många olika tekniker som du kan använda tillsammans med en specialist och dig själv. Att förlora vikt genom hypnos är viktigt enligt reglerna, och du bör också bekanta dig med befintliga myter för att bli av med eventuella rädslor.

 1. Det finns en uppfattning att en person som har genomgått hypnos blir en marionett som är lätt att hantera. Det är faktiskt en myt.
 2. Den kända versionen är att det är under hypnos, medvetandet är förlorat, men motsatsen är sant och det spelar ingen roll om en person sover eller vaknar under en session.
 3. Ett annat förslag handlar om att hypnos inte kan sluta, men det är en myt som härrörde från en film.

Hypnos för viktminskning är användbar eftersom ofta övervikt uppstår på grund av olika psykologiska problem, många påfrestningar och överansträngning. Flera sessioner hjälper till att etablera nervsystemet, vilket i sig kommer att spara dig från övervikt. Med hjälp av hypnos kan du minska känslan av hunger, klara av begär för överdriven och söt, och också för att bilda en önskan att träna. Dessutom hjälper sessioner att lära sig att uppfatta mat inte som en källa till nöje, men som en energileverantör. Det finns en omprogrammering för en aktiv livsstil.

"Neuroslim" hypnos för viktminskning

Denna version av hypnos använder visualisering och ljud, vilket fördjupar patienten i trance och ändrar dess inställningar på undermedveten nivå. Tekniken utvecklades av en psykolog och en hypnosspecialist. Du kan använda den hemma, eftersom en person köper ett speciellt kit, vilket inkluderar glasögon förstärkt verklighet och ett program för en smartphone. Hypnos viktminskning utan dieter hjälper till att minska hungern, påskynda ämnesomsättningen och börja fettförbränningsprocessen. Huvuddragen i hypnos "Neuroslim":

 1. Smartphone installerar programmet och efter att det sätts på, ska det sättas in i en speciell spärr på glasögonen så att skärmen står mitt emot ögonen.
 2. Du måste ta en bekväm ställning så att du kan koppla av. Visuella bilder och ljud fördjupa personen i ett sömnigt tillstånd, och programmet börjar arbeta på det undermedvetna.
 3. Hypnosförloppet för viktminskning varar 28 dagar och om nödvändigt kan det upprepas. Sessionen i de inledande stadierna varar 1-2 minuter, och den bör upprepas flera gånger om dagen.

Färghypnos för viktminskning

Forskare har länge bestämt att olika nyanser av färg kan påverka personen. Att gå ner i vikt under hypnos är baserad på användningen av grön, och personen tillbringar en session självständigt, i meditativ tillstånd. Innan du går och lägger dig, måste du ta en bekväm ställning och föreställa dig dig själv i en grön äng där du kan njuta av doften av gräset och känna att naturens energi tränger inuti. Hypnos sessionen varar i 10 minuter.

Hypnosmusik för viktminskning

En mycket populär metod för hypnos, som kan användas hemma. Den innehåller frasförslag och avslappnande musik. Det finns ljudkurser som kan köpas på specialresurser eller i butiker. Det här är den bästa hypnosen för att gå ner i vikt för lata människor, eftersom du bara behöver ladda ner låtet och lyssna på det vid något lämpligt tillfälle, till exempel när du reser i kollektivtrafiken, på en promenad, innan du lägger dig och så vidare. Det finns en åsikt att musik för hypnos under sömnen är särskilt effektiv.

Hypnos-meditation för att gå ner i vikt

Det finns olika meditativa tekniker som du kan använda dig själv. Hypnosmeditation för viktminskning och viktminskning ger bra resultat om du tittar på speciella videoklipp som kombinerar ljudstimulering, färgterapi, meditation och hypnos. Tack vare den vanliga visning av videon kan du gradvis klara av övervikt och bli av med deprimerat tillstånd. Gör hypnos sessioner två gånger om dagen. Det är viktigt att titta på videon till slutet och inte hoppa över eller spola tillbaka stunderna för att undvika förekomsten av biverkningar.

Självhypnos för viktminskning

Inte alla människor är villiga att betala pengar för att genomgå en hypnos-session, så teknikerna för hemmabruk blir alltmer populära. För detta ändamål är det viktigt att känna till de grundläggande principerna för självhypnos:

 1. Det är viktigt att allokera tid så att ingenting distraherar och inte stör, annars kommer det inte att vara möjligt att kasta in i det nödvändiga tillståndet. Det är bättre att genomföra sessioner ensamma.
 2. De första stegen är bäst att äga rum hemma, så att det är bekvämt, och du behöver ligga eller sitta i en bekväm position.
 3. För avkoppling och bättre koncentration rekommenderas att du använder tyst musik. Tack vare henne kan du glömma bort världen och fördjupa dig.

Om vi ​​summerar kan vi beskriva hur hypnos-sessionen för viktminskning ska se ut.

 1. Placera dig själv i ett bekvämt läge, befria dig från främmande tankar och koncentrera dig på dina egna känslor eller andning.
 2. Därefter kan du gå vidare till autosuggestion , för vilken långsamt och tydligt uttalar texterna av självhypnos för viktminskning, till exempel, "Jag kommer att klara av sina komplex," "Jag kommer inte att äta någon skadlig mat" och så vidare.
 3. Använd olika fraser som ska skilja sig från varandra, men har en mening. Den första sessionen kan ta 10 minuter.

Andrei Rakitsky - hypnos för viktminskning

Den välkända hypnologen är Andrei Rakitsky, som erbjuder många sessioner för att bekämpa olika problem. Han utvecklade sin egen teknik för att klara extra pounds och driva en naturlig mekanism för att använda fettvävnad. Föreslår Rakytsky förbättrad hypnos för viktminskning, tack vare vilken du kan minska din aptit, lära dig att bli mättad från små portioner av mat, förbättra matsmältningssystemet och öka ämnesomsättningen. GSI-metoden omfattar tre huvuddelar.

Hypnos för viktminskning - Del 1 "Aktivering"

Det första steget är en typ av primärinstallation för att bränna överflödigt fett. För att få resultatet måste du se den inlämnade videon varje dag. Hypnos för viktminskning del 1 utlöser naturliga fettförbränningsprocesser i kroppen och undertrycker aptit. Det rekommenderas inte att titta på videor för personer som har allvarliga psykiska störningar.

Hypnos för viktminskning - Del 2 "Stabilisering"

Nästa steg i hypnos syftar till att bestämma mellanresultaten. Programmet måste ses, till exempel om en vecka har lyckats kasta ett par kilo och vill fixa dem för att gå vidare. Som ett resultat sker en nollställning, och vikten börjar minska, som från en ny start. Hypnosperioden för viktminskning utförs enligt kända regler.

Hypnos för viktminskning - del 3 "Slutför"

Den starkaste och mest effektiva är den tredje delen av bantningsprogrammet, tack vare vilket enligt utvecklarens ord går huvudvikten bort och kroppen fungerar. Fångsten är att programmet - hypnos för viktminskning del 3, betalas, och för att börja använda det måste du beställa det på Rakitskys hemsida. Tillgång till videon kommer endast att vara öppen för personer som kommer att konsultera sina specialister. Stark hypnos för viktminskning är viktig för dem som vill kasta många kg.