Självviktande för viktminskning

Självuttryck är ett psykologiskt inflytande på sig själv, förslag på vissa tankar, känslor, önskningar och uppfattningar. Vi kommer inte att diskutera här om autosuggestion är för viktminskning eller för ett annat syfte, låt oss bara återkalla några exempel från livet som kommer att leda oss till rätt svar. Till exempel förbereder du dig på ett viktigt möte på jobbet, du rullar mentalt i möteschefen och föreställer dig framgången och skriver ett avtal med affärspartners. Och om miraklet händer allt som du föreställde dig. Har du det här? Eller, till exempel, som barn, ville du inte gå till skolan väldigt mycket dagen du gick till mattechecklistan. Och om ett mirakel är du sjuk! Och de låtsade inte för sina föräldrar, men blev verkligen sjuka och gick inte i skolan.

Dessa exempel från livet är själva förslaget. Den verkliga effekten, arbetet och det positiva resultatet av auto-förslaget gjordes upprepade gånger experimentellt. Varje dag står vi över denna fantastiska psykologiska botemedel, men av någon anledning använder inte alla det för att uppfylla sina önskemål. Självuttryck fungerar för något av dina ändamål - och för att gå ner i vikt och för personligt liv och för materiellt välstånd.

Hur man går ner i vikt med hjälp av auto-förslag?

Observera bara att du knappast kan gå ner i vikt med bara en självhypnos. För att lösa något allvarligt problem krävs alltid ett komplex av verktyg och metoder. Så i vårt fall, om vi bestämde oss för att göra vårt utseende, borde vår figur, självhypnos kombineras med kost och motion.

Så till att börja med måste du komma ihåg alla situationer i livet där din starkaste önskan och resultatet sammanföll överraskande.

Och nu överför den starka önskan från det förflutna - när du ville (eller ville inte) ha något med alla själens fibrer, just nu när det är dags att ta bort extra pund. Detta blir det första steget mot harmoni genom självföreslag. När du har upphetsat den starkaste önskan att ha en vacker figur, tänk på hur denna önskan ska stödja från dag till dag. Här får du hjälp av uttryck och fraser som du skriver ner på papper och lär dig av hjärtat. Det viktigaste är att något uttryck ska bära positiv energi och inte innehålla negationer (partiklar "inte").

Till exempel, "Jag är smal och vacker." "Jag kommer definitivt att gå ner i vikt. Jag börjar redan växa tunn. "Upprepa dessa positiva uttryck varje dag så många gånger du kan. Och var noga med att uttala dem när du börjar somna.

livboj

Processen att gå ner i vikt med hjälp av autosuggestion kommer att hjälpa och en sådan original metod, som kallas "livbuoy". I din lägenhet eller hus, välj en plats där du är bekväm och bekväm att sitta ensam. Du kan till exempel ta ut en stol på balkongen och lägga den i ett hörn. Varje dag, i 2 veckor, sitta på denna plats i gott humör, när du inte störs av någonting, och föreställ dig i fantasi lite paradisbild. Till exempel, du, smal, stilig och attraktiv person, går längs smaragdhavets strand på vit, varm sand, håller din älskade hand, solen skiner, du är glad, du är väldigt bra ... etc. och liknande. Sitt i ditt hörn i några minuter, njut av dina bilder i dina tankar, och sedan lugnt gå upp och börja göra dina egna saker.

Efter en två veckors träning av din fantasi kommer din avskilda plats att bli en livlinje för dig. Hur? Det är enkelt - när din diet kommer att stå i halsen, när ordet "självhypnos" kommer du att vara arg och reagera otillräckligt, det vill säga när du är på randen av misslyckande och kommer att tänka på att kasta ... gå bara till din avskilda plats och sitta där ett par minuter. Tro mig, resultatet blir svimlande.

Och det sista, självhypnos för viktminskning kommer bara att fungera med de människor som ser på sin hälsa och deras önskemål. Ingen självhypnos och ingen hypnos hjälper dig, om det inte är för dig att göra din handling, åtgärd i förhållande till målet. "Hur länge ska vi vänta på glädje från himlen? Om du väntar, det är länge! "

Vidta åtgärder! Och alla kommer definitivt att lyckas!