Hur piska grädden?

Vispad grädde används för att förbereda en mängd olika desserter, med dem och färska bär kan du äta och dekorera kakan. Men hur man gör vispad grädde än att slå dem?

Vilken typ av kräm kan jag slå?

Ofta älskar domarier, tittar på kalorier, tänk på att piska med låg fetthalt och slösa tid. Eftersom det inte finns något sätt att förbereda magert grädde. Cream fettinnehåll mindre än 30% kommer inte att slå upp, oavsett hur svårt du försöker. Kommer du säga det, eftersom vissa lagar grädde från mjölk? Ja, det är verkligen ett sådant matlagningsrecept, men det innebär tillsats av smör.

ingredienser:

beredning

I mjölken sätter vi smör och lägger på en liten eld. Omrörning, vänta tills en liten helt löser upp (koka mjölk är inte tillåtet) och ta bort mjölken från elden. Torka varm mjölk med en mixer i ca 5 minuter. Kyl massan i kylskåpet hela natten. På morgonen tar vi mjölk från kylskåpet, tillsätt vanillin och vispa tills det är klart.

Hur man gör vispad grädde hemma?

Det verkar som om det finns en komplicerad, bara något du behöver ta kräm med önskat fettinnehåll och vispa till önskat resultat. Men nej, kräm under bearbetningen kan vara stratifierad eller bli en olja, naturligtvis varav vi inte behöver. Därför kommer vi att förstå vilka regler som gäller för att piska grädden och hur man får dem att piska hemma.

  1. Pipa inte frusen eller varm kräm, annars kommer stratifieringen att ske. Blanda endast en mycket kall produkt. Det bör också finnas en kall skål, där det är planerat att piska grädden och helst en visp.
  2. Hur mycket ska jag piska grädden? Den exakta tiden för beredning av grädde beror på volymen av grädde, så du måste noggrant övervaka tillgänglighetsgraden. När massan blir lös och krusningar försvinna, kommer din kräm att vara klar. Du kan försöka röra ytan på massan, om fingeravtrycket inte spänns, så får du vispgrädde.
  3. Hur man piskar grädden: med en mixer, mixer eller manuellt, utan mixer, med vanligt visp? Till att börja med kan du inte piska bländaren med en bländare - det kommer fortfarande inte fungera, bara produkten kommer att förstöra. Men du kan piska som en mixer, och manuellt, som du vill. Endast vid piskning med en mixer är det inte värt att starta med hög hastighet. Det är bättre att börja whisking med låg hastighet, gradvis öka den.
  4. När ska man lägga till pulveriserat socker? Du måste göra så snart du kan piska grädden i ett skum. Spår från corolla bör spännas långsamt.
  5. För att se till att krämen håller volymen bättre, finns det särskilda förtjockningsmedel. De måste läggas till i slutet av matlagningen, när massan är nästan klar.
  6. Du kan lagra vispad grädde i upp till 36 timmar i kylskåpet. Men det är värt att komma ihåg att denna produkt absorberar lukt, så platsen för lagring av grädde ska väljas noggrant. Och det är bättre att använda omedelbart för att fylla eclairs, dekorera kakor eller i receptet av någon annan maträtt med denna delikata behandling.

Vad lagar du med vispad grädde?

  1. Det enklaste sättet att sprida piskad kräm på kremankami och servera med färska bär eller strö med krossade nötter och riven choklad och servera med kex.
  2. Ett enkelt och gott recept av fyllda pommes frites med vispgrädde. Vi tar pommes frites, fyller det med nötter och topp med vispad grädde.
  3. Och här är ett annat intressant recept med vispad grädde från estniska köket. Riven rågbröd lätt stek i smör. Vi lägger den visade grädden i disken, strö över brödsmulorna på toppen och växla tills skålen är full. Vi försöker lägga ut våra krämer med en bild för att inte bara smaka knopparna, men också synen. I samma syfte kan du dekorera vår maträtt med bitar av konserverad eller färsk frukt.