Hur man reagerar på elakhet på jobbet?

Var och en av oss var tvungna att träffas i livet med oskadat beteende. Ibland observerar vi det från sidan, och ibland möter vi råhet i förhållande till oss själva. Det här är inte väldigt trevligt och jag vill bygga relationer med ömsesidig respekt, eftersom vi bor i ett civiliserat samhälle. Men trots det finns det ganska många människor som är hungriga utan anledning att visa sin aggression och förstöra andras humör. Helst, om du bara kan sluta prata med sådana personligheter, men det finns inte alltid en sådan möjlighet. Till exempel, om olägenhet uppenbarar sig på jobbet, måste du förstå hur man reagerar på det på rätt sätt.

Hur man reagerar på kolhålighet hos kollegor?

För att framgångsrikt kunna bekämpa aggression i din adress är det först och främst nödvändigt att öka självkänslan och öka självförtroendet. En stark personlighet som inte förlorar självkontroll i en sådan situation är ganska svår att välja. När allt kommer omkring är en boors huvuduppgift att komma ur sinnesro. Om han ser att hans ord inte har någon effekt på dig, kommer han att tappa kontroll över situationen och då blir det ganska lätt att avskräcka honom med en oväntad handling eller fras.

Hur man reagerar på chefen för chefen?

Det är svårare att reagera på elakhet hos de överordnade, eftersom något svar är fylligt med konsekvenser. Om det var förtjänade, då är det värt att lyssna tyst, inte ta allt till hjärtan och sedan gå vidare till en konstruktiv diskussion. Om bårligt beteende uppträder ständigt och från början, bör man noggrant fråga huvudet på anledningen till en sådan attityd.

Hur man reagerar på elakhet vid ett underordnat arbete?

Det händer också att bland underordnade kan det vara en oskadd person som helt uppenbarar sig framför hela kollektivet. En sådan inställning till dig själv får inte i något fall tillåtas köra sin kurs, annars kommer det att leda till att de andra underordnade upphör att räknas med. Behöver inte svara honom på samma sätt, för att det visar din inkompetens. Du borde hitta sina brister i arbetet och ringer till hans kontor, pekar på dem, medan du noterar det snart, kan det finnas en minskning, enligt vilken han kommer att falla först.