Hur man lär en man för hans uppmärksamhet?

Var och en av oss vill bli älskad, att vårdas, älskas av henne och ibland tillbedjan. Men inte alltid ödet ger vad du vill ha. När andra halvåret slutar njuta av morgon kyssar, romantiska överraskningar, börjar tankar att mogna i ditt huvud om hur man lär en älskad man för försummelse. Jag vill göra det så att han förstår hur man berövar det som är så viktigt att det inspirerar dig att vakna med ett leende, skynda hem så fort som möjligt, veta vad han väntar på, den enda och den efterlängtade.

Huvudhemligheterna, hur man lär en lektion till min man för att försumma

Först och främst är det viktigt att glömma sådana påstådda knep, till exempel "Sex för idag avbryts, tk. mitt huvud gör ont. " Dessutom måste du sluta att göra sig skyldig i de troende, huddled i ett hörn och torka bort tårar. De säger att orden är mer vältaliga än några ord.

Så, förkasta teorin bör du genast träna: för att försumma killen kan man bara lära sig som han gjorde med sin älskare. Till exempel glömde han av misstag årsdagen, pansarens bord i restaurangen och att i morgon diskuterades detaljerna i den romantiska kvällen . Här är bara en sak relevant: att sätta på en fantastisk outfit och gå och ha kul med vänner. Och nej, ingen glömde sin älskade. I mitten av banketten kan han ringa och berätta med ett leende att middagen inte har tid att laga mat, för att du kan göra med en "Mivina".

Ouppmärksamhet av en man till en kvinna är ett mycket dåligt misstag, vilket kan spela ett grymt skämt med honom i framtiden. Tror han att mammaledighet är en 24-timmars tv-serie? Då är det mycket lämpligt att helt oavsiktligt göra ett möte för hela dagen med en skönhetssalong och lämnar din far och barn ensam.

Inte mindre hemsk handling av hans sida - han glömde hennes födelsedag. Tja, då glömmer hon helt okej om sin födelsedag, födelsedagen till sina släktingar och mor.

Ett av de mest ljusa och mindre sätten för sådan hämnd för försumlighet är att distrahera dig från att tänka på det. Det viktigaste är att inte låtsas att du inte bryr sig om honom, men registrerar dig verkligen i vissa kurser, besök med vänner alla slags mästerkurser, gå på bio etc.

Om vi ​​talar om en människas ouppmärksamhet mot familjeansvar, bör man till exempel inte "ta ut hjärnan" på det faktum att han inte tog ut soporna och inte är värt det, kokar med ilska, skrapar paketet och flyger till gatan. Låt de troende känna stanken från veckans skräp i papperskorgen.