Hur kör man en kille galen?

Faktum är att det finns många sätt att köra en kille galen. Alla kan delas in i två grupper: externa data och handlingar. Under externa uppgifter menar vi hur du kan köra en kille galen med en titt, ett leende, en minikjol. Men du kan också erövra en kille med sina kyssar, berör och smekar. Alla dessa metoder beror naturligtvis på humör och natur hos killen du är intresserad av, men det finns också sådana allmänna metoder som inte kommer att lämna någon likgiltig.

Hur kör man någon kille?

  1. Kanske är det viktigaste kvinnliga vapnet ett leende och ögon. Föreställ dig en ledsen tjej med utdöda ögon. Hur kan hon köra en kille galen? Mest troligt, på något sätt. Om en tjej verkligen vill sticka ut bland resten av det fina könet, så ska hennes ögon alltid skina! Åtminstone bör killen aldrig se dem oro och likgiltighet. Detsamma gäller för leendet. Om flickan ofta ler, så kommer hon att anses vara glad och trevlig i kommunikation med en person, och detta är ett av de pålitliga sätten att köra en älskad galen.
  2. Nästa viktiga egenskap hos varje tjej borde vara dess unika smak. För att välja det är det nödvändigt att inte gå från de senaste tendenser i ett mode (även om det också är nödvändigt för dem att lyssna) och utgå från individualiteten. Plocka upp doften, du måste hitta din egen lukt, så att han gillar dig personligen, så att han speglar ditt inre själv.
  3. Det finns också många sätt hur man kör en galen kyss. För att göra detta bör du bestämma de viktigaste erogena zonerna hos din man och kyssa dessa platser. Du kan fråga killen direkt vad dina kyssar ger honom det största nöje, och du kan definiera det genom erfarenhet, kyssa honom helt och hållet och titta på reaktionen.
  4. Diversifiera den intima sidan av ditt liv. Använd för detta ändamål en mängd olika tekniker. Spela olika roller, experimentera med underkläder och leksaker. Även den elementära ersättningen av den vanliga hållningen och stället kan redan betraktas som en variation. Och viktigast av allt, låt killen veta att du också gillar det, att du verkligen vill ha honom, och gör honom inte en tjänst.
  5. Man tror att killen kan drivas galen av ord. Men denna färdighet är inte tillgänglig för alla tjejer. För det här måste du ha en viss timbre av röst, hög erudition, en humoristisk känsla. Och alla dessa komponenter kombinerar sällan i en person. Men också förtvivla inte, du kan alltid köra din galen med dina komplimanger och beröm. Killar älskar när de välsignas och beundras av dem, och flickans uppgift är att använda det skickligt.
  6. Var feminin. Det vill säga, försöka betona vilken natur som har gett dig. Använda klackar och korta kjolar, betona hals och midja. Och var inte självkritisk, det viktigaste är inte hur stort ditt bröst är, men hur kan du presentera det. När allt kommer omkring kan du gömma stora och vackra bröst under mormors gamla näsduk, eller du kan ge en liten en så att killarna kommer att springa i salivat.
  7. Och kommer du ihåg hur din mamma sa till dig: "Vägen till hjärtat av en man ligger i magen"? Denna sanning är fortfarande relevant. Med det enda ändringsförslaget som bara ens förmåga att laga gott är inte tillräckligt, men som ett tillägg till andra dygder måste det vara. Dessutom är det nu väldigt enkelt att lära sig att laga mat. Stormarknaderna har ett överflöd av ett brett utbud av produkter, många kulinariska program på tv, och på Internet finns det webbplatser med steg för steg instruktioner och bilder av fantastiska gastronomiska mästerverk.

Använd din potential i full kraft, och då behöver du inte leta efter sätt att köra en kille galen. Då måste killarna själva leta efter nyckeln till ditt hjärta.