Hur man formar naglarna?

Den snygga formen av naglarna är hemligheten för framgången med välskötta händer, eftersom det är naglarna som blir huvuddekoration av handtagen. För naglar har hittat rätt form, du behöver göra manikyr, men ett förfarande räcker inte för att uppnå ett varaktigt resultat - naglar växer, och därför behöver man en gång i veckan göra manikyr. Om det blir en vana, kommer välplexade naglar att ges.

Hur man korrekt formar naglarna med verktyg?

Innan du granskar själva processen, se till att du har:

Dessa medel behövs för att korrigera formen på nagelplattan, nagelbandet och även för att mjukna huden.

Hur man ger naglarna en kvadratisk form?

Innan du ger en vacker form till naglarna, förbereda verktygen. Se till att de är rena. Behandla naglar med desinfektionsmedel för att förhindra infektion.

  1. Ta tången och välj försiktigt en del av den övervuxna nagelvävnaden på sidorna av nagelplattan. Detta bör ske bredvid området av spikens fria kant utan att närma sig basen.
  2. Då måste du ta nagelfilen och forma naglarna. För att göra detta, ta spikfilen och lägg den på spikens sida. Rikta båda sidorna så att nageln växer jämnt.
  3. Då måste du justera spikens kant. För att skapa en fyrkantig form måste du placera nagelfilen vinkelrätt på nageln och sedan mala spikens kant smidigt. Om du gör en manikyr själv utan assistent, blir det bättre om du placerar naglarna på dig själv, böjer din arm. Detta gör att du kan skapa en jämn jämn form av naglarna, men i denna situation finns det direkta skarpa hörn. Vilket behöver en liten runda. Innan du ger naglarna en oval form, är det i detta skede nödvändigt att göra en nagelfil rundad snarare än rak.
  4. Nu behöver du mjuka huden runt naglarna och naglarna genom att placera fingrarna i ett bad med vatten utspädd 1 tesked. glycerol och 1 tsk. salt. Badets varaktighet är 10 minuter.
  5. Innan du äntligen ger naglarna rätt form, måste du justera nagelbandet. Ta bort nageln från badet, dra det med en handduk. Och sedan använda spateln, börja flytta nagelbandet från mitten av nageln mot basen.
  6. Efter det, ta tången och klippa nagelbandet. Försök att inte klippa för mycket så att det inte finns något sår. Om ditt nagelband är i normalt skick kan det här objektet hoppas över. Därefter är ett manikyr gjort enligt alla regler klart.