Minx manikyr

Om du vill ha dina naglar att uppmärksamma och drömma att shine på fester, så är designen av Minx precis vad du behöver. Med honom kommer du att ha en fantastisk framgång.

Ny idé om design

Precis som någon gren av mänsklig aktivitet står spikindustrin inte på ett ställe. Varje år presenterar specialister inom manikyr och pedikyr nya och intressanta idéer . En av dessa fynd är minxmanikyren, som inte så länge sedan uppträdde, men har redan blivit ganska populär bland ägarna till det fina könet.

Om du karaktäriserar den här innovationen med några ord, så kan vi säga att detta är en mycket ljus och omedelbar synlig manikyr. Han passar absolut inte de tjejer som brukar vara i skuggorna och inte gillar att märka eller prata om. Det är trots allt speciella, unika filmer som skiljer sig markant från de vanliga mönster och lackerna. Med hjälp av specialteknik kan de täcka naturliga gel- och akrylnaglar .

Först uppträdde Hollywood manikyr minx. Filmen skapades av CND. Bokstavligen i flera månader blev han väldigt populär i USA, men idag är han "respekterad" av fashionistas runt om i världen. De flesta offentliga människor, särskilt artister och filmografer, föredrar denna nagelsstil. En minx-manikyr är också lämplig för vardaglig stil.

Hur man gör minx manikyr?

För att utföra en sådan manikyr måste du ha:

  1. Hela proceduren är att limma filmen på väl avfettade naglar. Därför, innan du gör minx manikyr, behandlas naglarna med ett speciellt utformat botemedel.
  2. Före limning bör filmen vara väl värmd, annars kommer effekten att vara mycket mindre.
  3. Sedan limmade filmen på nageln.
  4. För att få tag i nailplattans riktiga form, efter att du har limt den, måste du trimma bomullskivan försiktigt. För bättre fastsättning rekommenderas att du använder en orange sticka (håll in spikens inre kontur).
  5. Överskottsfilmen avlägsnas med hjälp av ett par nagelsaxar och arkiveras med en glasspikfil. Lampan för minx manikyr med infraröd strålar hjälper till att fixa resultatet av arbetet, men om det inte finns någon till hands, så kommer den vanliga att göra.

Lämpligen kan filmerna appliceras inte bara på naglarna i händerna. Detta material är också utmärkt för pedikyr. Och limningsprocessen är så enkel att du kan utföra minx manikyr hemma. Professionella mästare av nagelkonst kommer att utföra detta arbete inom några minuter, glädje och förvåna sina kunder med underbara nyheter i designens värld.

Fördelar med minx manikyr

Det bör noteras att den största fördelen med denna nyhet är dess magnifika samling, som i sitt sortiment har mer än 300 typer av design, inklusive de mest populära just nu guld- och silverfärgerna.

Också till de obestridliga fördelarna med minx manikyr är dess egenskaper: