Breda jeans

Jeans kan tillskrivas en av de mest mångsidiga och populära saker som ger kvinnor inte bara stil, utan också komfort. De har många alternativ: kort, lång, smal, bred, rak och smal - en mängd olika modeller och nyanser gläder inte bara ögat men komplicerar också valet.

Därför, för att bo på någon av de modeller du behöver baserat på egenskaperna hos din figur. Så, fulla kvinnor passar bättre snygga stilar och tunna kvinnors breda eller smala jeans . Idag blir en bredare version av jeansbyxor populärare, eftersom helt tighta byxor har varit så relevanta så länge att damerna förmodligen redan saknat rörelsefriheten och den romantiska oaktsamheten i den stil som de fått med breda jeans för tjejer.

Modeller av breda jeans och stil

  1. Breda kvinnors jeans från höften. Breda jeans från höfterna hjälper till att återskapa den avslappnade stilen i bilden: de kan ha olika ornament i form av kedjor eller församlingar. Dessutom kommer jeans som växer från höften att hjälpa till att komplettera kontorsskåp, om de berövas ett överflöd av smycken. En intressant modell kan kallas jeans på ett brett bälte, vilket ofta är dekorerat med knappar i två rader. Under denna stil av jeans kan du ha en enfärgad t-shirt och en blus: det beror på vilken stil du har valt. Sportelementen är inte kombinerade med dem: sneakers, T-shirts, etc. I dag kombineras dessa jeans med skor på en platt såg: sandaler , balettskor, tofflor. Hög hårnål åtföljdes av sådana jeans för 7 år sedan, så under den här säsongen är det önskvärt att överge en sådan duett för att inte bli känd som en man för vilken Moveton är normen.
  2. Wide rapper jeans. Ofta är dessa breda jeans med fickor, men det här är inte huvuddragen för sådana byxor: deras huvudsakliga skillnad från andra i bredd och plats för hunden. Brösten av sådana jeans är väldigt breda, de kan krympa neråt, och moccasinen befinner sig i fri position och kan vara i knänivån. Dessa jeans kombineras med sneakers, sneakers och stora t-shirts. Bälte i rapperns jeans är ett nödvändigt tillbehör. Breda jeans i röret hör också till hiphop-stilen, och de kan krympa under: i detta fall ser modellen ut mer feminin och kombinerar perfekt inte bara med t-shirts, utan även med skjortor i en bur samt dunjackor.
  3. Snygga breda jeans. Idag är stora raka kvinnors jeans populära: de kan ha en underdimensionerad eller medelhög midja. Jeans med breda byxor rullas upp lite över anklarna, vilket skapar en slarvig bild med hjälp av ojämna längd på byxorna. Ragged och väldigt breda jeans idag ses alltmer på stjärnorna, som spelar en viktig roll i modebildningen.