Hur länge ska sex vara sist?

Hur länge kan vi ha sex? Passar det här för din partners tid? Betyder "lång" alltid "bra"? Många undrade hur länge kön ska vara. Yttranden om denna fråga varierar beroende på erfarenhet, ålder, livsstil och andra detaljer. Hur många människor, så många åsikter, och så många preferenser av varaktighet av samverkan. Idag kommer vi att analysera detta ämne och försöka ta reda på hur länge kön ska vara.

Längre - bättre?

Denna stereotyp är rotad i ungdomar, när hormoner börjar ta sina vägar. Under denna period blir en av de första "fördelarna", med hänsyn till utvecklingen av informationsteknologi, tillgänglig från synpunkten av fri video med explicit erotiskt innehåll. I dem är en brutal art, en man och en kvinna med mycket förföriska former passionerat engagerade i sex, som ersätter en hållning efter en annan. Detta varar i 10 till 15 minuter, under vilken damen outtröttligt publicerar ljudande ljud, vilket skulle tyda på att hon upplever ojämförligt nöje. Men är det verkligen så?

Enligt forskare som genomförde olika studier och undersökningar av par på "hur länge ska normalt kön" är den genomsnittliga tiden för samlag 7-11 minuter. De flesta anser att den här tiden är optimal, att njuta av intimitet och inte bli trött på samma gång. Allt som är mindre eller mer än det här gapet, betraktade människor för kort och för länge en handling, respektive. Om med ett kort samlag, ett sådant sprintkön, är allt klart (om det inte är sex någonstans i omklädningsrummet eller på trapphuset), vad är dåligt sex, säg 15 minuter? Det kan finnas flera anledningar. För det första är det ganska ansträngande fysiskt. För det andra är det ganska monotont och saknar sort. Även om du under den här tiden ändrar 2-3 positioner, återgår detta i alla fall till punkten om fysisk trötthet. För det tredje, enligt uppgifterna i samma undersökningar och studier, ju längre sexet varar desto mer blir passionen och den så kallade "platån" visas.

Känslor är den bästa indikatorn

Så hur vet du hur mycket tid du behöver? Rådet är enkelt: släpp alla statistiska figurer, råd av erfarna damer älskare och argument av lärda män och hänvisa till dina känslor och känslor av din partner. Oavsett hur länge det ideala könet ska vara, är det viktigt att det, oavsett hur länge det varar, varar det med en älskad och passar båda. Om ditt förhållande just har börjat, var inte rädd för att diskutera sådana uppgifter med din partner. När allt är sex är inte bara nöjda tillfredsställelse, det är ömhet och vård på närmaste nivå. Dela dina önskningar, och kanske tillsammans kommer du att lära dig hur du kan ha sex hela natten utan att göra denna aktivitet till en rutin.