Hur man förlänger kön

Ibland händer det att samlaget avslutas tidigare än vad som vore önskvärt för båda parter. Som ett resultat är partnern inte nöjd och partnern känner sig ofullständig. Självklart beror könens längd direkt på partnern, men det betyder inte att mannen är skyldig att bestämma hur man förlänger könens längd. Att hjälpa honom i den här burken och borde en kvinna, för att den vanligen saknar en minut.

Hur förlänger könstid?

Om du funderar på hur du kan förlänga samlag, så kommer de första att tänka på en mängd olika piller. Men denna åtgärd är extrem, det är bättre att inte gå för det, och inte förgifta din man med piller, särskilt eftersom de inte är avsedda för ständig mottagning. Dessutom finns det andra sätt att förlänga samlag. Hur man gör det, vad påverkar könslängden? På den sista punkten är det svårt att ge ett bestämt svar, för på könsdagen påverkar många faktorer - från vad mannen åt (drack) vid middagen, till hans humör. Så hur kan vi hjälpa en man förlänga tiden för samlag?

  1. Ofta kan män som är benägna att korta samlag, helt enkelt inte slappna av, rulla igenom huvudet på de senaste arbetshändelserna. Därför är vår uppgift att hjälpa till med denna partner. Till exempel ett bad med doftande skum, erotisk massage.
  2. Nästan alla män kan få en orgasm om några minuter, vi behöver vanligtvis mycket mer tid. För att öka chanserna för en samtidig orgasm kan du försöka förlänga tiden för samlag, men ge mer tid till förspel. Om det är korrekt, kan flickan uppleva orgasm när man inför en medlem i slidan. Emellertid lyckas inte partnern att få tjejen till ett sådant tillstånd. I det här fallet är det inte synd att visa honom hur det är gjort.
  3. Många män noterar att efter att ha tagit en liten dos alkohol, ökar könsperioden. Så en middag med ett glas vin eller champagne kan hjälpa till att uppnå målet. På vintern sprider det kryddiga doftande vinet väl. Det är sant att det är värt att komma ihåg att nyckeln till framgång i små doser alkohol, och absolut inte värt att använda för detta ändamål öl. Det är också nödvändigt att kombinera med försiktigt alkoholhaltiga drycker och produkter-afrodisiakum. De kan komma i konflikt, och i stället för oförglömligt sex kommer partnern att bli upprörd mage. Dessutom bör man inte glömma skyddet, eftersom ett barn som kommer från en alkoholisk natt kan drabbas av olika avvikelser.
  4. För att förlänga tiden för samlag, rekommenderas det ofta att använda så kallade prolongatorer - kondomer med anestesimörjmedel eller smörjmedel med samma effekt. Dessa läkemedel kommer att matta penisens känslighet, på grund av vilket, och kommer att uppnås en lång varaktighet av kön.
  5. Samlevnadsfrekvensen har ett starkt inflytande på samlagets varaktighet - ju mindre, ju mindre tid för kön. Så regelbundet kön kan hjälpa till i tid för att uppnå en längre tid av samlag.
  6. Överkänsliga män är benägna att snabbt sluta, men återhämtar sig snabbt för andra gången. Och vanligtvis är andra gången längre.
  7. Ofta kan man höra råd för att fördröja ejakulationen, som arbetar på huvudet av penis i området där det smälter med hylsan. Det är naturligtvis bättre att en kvinna gör det här, en rytters ställning är mest lämplig för sådana handlingar. Nackdelen är att du kommer att behöva avbryta handlingen, ta penis ur slidan, eftersom kontraherande av penisens botten inte är lika effektiv.
  8. Många män slutar snabbt bara för att de ständigt tänker på hur man förlänger könstiden, är rädda för att besvikna partnern, rädsla förlöjlignad hos henne. Men det är värt det för en sådan man att bara börja njuta av processen själv, eftersom alla problem försvinner. Därför är en kvinnas uppgift att skämma bort en partners skam för att hjälpa honom att glömma rädslan och rädslan.