Ställ "kvinna på toppen"

Teknik att posera "kvinna på toppen" är inte möjligt för alla och inte omedelbart. Först förstår många inte vad man ska göra och hur man flyttar för att uppnå det optimala resultatet. Det korrekta utförandet av denna position kommer vanligtvis med erfarenhet - då får tjejen också en förståelse för hur man inte blir trött i denna position under ganska lång tid.

Positioner för kön "kvinna på toppen"

Kärnan i alla planer är endast två variationer: antingen kvinnan från ovan mot partner eller tillbaka till honom. Då finns det alla slags kombinationer av böjda ben, händer, stödpunkter och mycket mer.

Det är viktigt att hitta ditt eget alternativ: en är bekvämare när partnern sitter på en stol - i detta fall finns det möjlighet att luta sig på golvet; andra föredrar att stå på sina knän; Den tredje är bekväm, när ett ben vilar på knäet och den andra står på foten. Det är viktigt att försöka hela spektret för att hitta ditt eget.

Du kan flytta upp och ner, eller du kan - gå fram och tillbaka. Prova olika rörelser och hitta din egen.

Varianter av kvinnans position ovanpå ansiktet:

Alternativ positionerar en kvinna på ryggen:

Ställ "kvinna från ovan": hemligheter

Frågan om hur man flyttar sig i en "kvinna på topp" -position, försvinner slutligen av sig själv. Förkorta den här tiden, försök med följande metoder:

  1. Klättra varje dag - tre uppsättningar av 20 gånger. Helst bör du anmäla dig till en träningsklubb och träna hela kroppen i allmänhet, eftersom oförmågan att röra sig i den här positionen eller den snabba tröttheten från det säger bara att dina muskler är för svaga och kräver träning.
  2. Sträckning: Du kan antingen träna hemma i 15 minuter om dagen innan du lägger dig, eller träna i orientalisk dans, strip-plast, yoga eller stretching . Detta gör det möjligt för dig att bli mer flexibel och flytta höfterna inte på samma sätt, men med olika variationer som bara ger dig och din partner nöje.
  3. Dra upp ditt självkänsla : många flickor är bara generad av denna position, komplex på grund av sin kropp. Här kan du antingen hjälpa en psykolog eller läsa litteratur om ämnet och öva tips från den (till exempel boken "Heal Your Life" av Louise Hay).
  4. I början av relationen, att du och din partner bara förstår inte rytmen i varandra, så att du inte kan agera på ett samordnat sätt. I det här fallet är råd endast en - mer övning! Medan du älskar, undvik inte denna position, men försök lite.
  5. Uppmuntra mannen att hjälpa dig: Lägg händerna på dina höfter eller midja och ange vad du vill när han aktivt deltar i att vägleda dig.

Med hjälp av denna uppsättning åtgärder kommer du förmodligen lätt att behärska en ny position för dig och kommer att utföra det helt enkelt härligt, vilket gör din man starkare varje gång.