Kris i relationerna

Uppkomsten av en kris i varje familj är oundviklig. Förr eller senare börjar makarna inte förstå varandra, känna sig kalla och avlägsna. Vändpunkterna i förhållandet underlättas av olika faktorer - barnets födelse, barnets återkallelse från familjen, förändringar i någon av makarnas verksamhet, etc. Smidiga krisperioder hjälper till att hålla den korrekta attityden , styra deras beteende hos var och en av makarna, en adekvat uppfattning om förändringarna i ödet.

När är krisen i förhållandet?

En kris i relationer uppträder under bildandet av en familj, d.v.s. i det första året av äktenskapet. När den romantiska månaden slutar uppträder vardagsliv och ansvarsområden i familjelivet. Några nygifta är inte redo för sådana praktiska förändringar, för att drömma om äktenskap (en vacker bröllopsklänning, ett rosafärg, etc.) är en sak, och stående varje dag vid eldstaden är en annan. I det första året av äktenskapet borde makarna ändra sina vanor, lära sig att hjälpa varandra att klara av inhemska sysslor. Inte alla par lyckas klara denna kris "smärtfritt", för det första finns missnöje, då skvaller och skandaler upphör makarna att förstå varandra.

Krisen i äktenskapliga relationer börjar vid födelsen av den förstfödda. Med barnets utseende börjar många kvinnor att koncentrera all uppmärksamhet på barnet och "glömma" mannen. Samtidigt verkar det för hustruen att mannen betalar lite uppmärksamhet åt barnet och henne, tar hand om sig, förändrar inte hennes livsform, eftersom hon exempelvis inte går upp med ett barn på natten etc.

Makan känner i sin tur att fruen har flyttat, han älskar inte längre. Några män märker även att de luktar av mjölk och känner avsky. Mot bakgrund av missförstånd, brist på ledig tid med utseendet på den första sonen eller dottern, möter makarna ofta allvarliga meningsskiljaktigheter.

"Avgång från den sista boendet från boet" leder också till en kris, det vill säga när det sista barnet börjar sin familj och lämnar föräldrahemmet, känner paret en viss tomhet, hela det vanliga sättet förändras.

Hur man överlever krisen i ett förhållande?

Hjälp för att överleva alla kriser i familjeförhållandena kommer att bidra till en adekvat bedömning av deras beteende. Trots allt börjar många makar skylla varandra och helt glömmer sina egna misstag. Under modningen av skandalen bör du leta efter alla problem i dig själv, försök att gå från "jag". Faktum är att psykologer hävdar att man i någon strid måste skylla - man har gjort fel, den andra tog en negativ åsikt och gjorde det ännu värre.

Om du lär dig att vara tolerant och förstå, upplev då vändpunkterna med mindre "förlust" i sinnena. Varje skandal "dödar" kärlek, desto mer profilerade förolämpningar, ju snabbare känslorna går. Ibland kan några få timmar av återhållsamhet stärka ljusstyrkan och uppriktigheten av ömsesidiga relationer i många år framöver.

Att lösa frågan - hur man övervinn krisen i förhållandet, lär inte att lita på din hälsa, så att inte skylla på det "i allvar." På grund av orättfärdiga förhoppningar är födelse född, som även de mest kraftfulla relationerna bryts ner.