Hur återställer man ämnesomsättningen?

Många tjejer är säkra på att deras viktproblem är en konsekvens av störningar i ämnesomsättningen. Det är faktiskt inte det vanligaste problemet, men förbättringen av ämnesomsättningen har inte skadat någon än. Med ålder minskas takten i alla processer i kroppen och den energi som skulle ha använts för livet tidigare börjar att skjutas fram till framtiden i form av fettvävnad. Om du accelererar metabolismen kan denna process stoppas.

Förberedelser för återställande av metabolism

Allvarlig återhämtning av ämnesomsättningen i kroppen är endast nödvändig om du officiellt diagnostiserats med hypothyroidism. I det här fallet kommer den behandlande läkaren att genomföra undersökningen och förskriva läkemedel för dig. Oberoende eller på råd av tredje man att ta läkemedel är strängt förbjudet!

Om du inte har några allvarliga brott under undersökningen behöver du inte ta några mediciner för att förbättra ämnesomsättningen.

Produkter för återuppbyggnad av metabolism

Om du tror att din ämnesomsättning är långsam, inkludera mer mat i din kost, där naturen själv har funktionen att förbättra metaboliska processer. Skada gör det inte exakt, men du märker effekten snart. Listan över sådana produkter innehåller följande:

Inklusive sådana livsmedel i din kost, kommer du säkert att notera att du går ner i vikt intensivare än vanligt.

Diet för att återställa ämnesomsättningen

Inom 2-3 veckor kan du särskilt använda de ovan angivna produkterna, och i den dagliga måltidsplanen ingår det bara 1-2 positioner. Metabolismen utlöses när du äter, så du behöver äta ofta, men lite efter en liten stund (överspädning tvärtom minskar ämnesomsättningen). Dieten kan vara sådan:

Alternativ 1

 1. Frukost - havregryn, grönt te.
 2. Den andra frukosten är grapefrukt.
 3. Lunch - soppa med spenat, flingorbröd.
 4. Snack - yoghurt.
 5. Middag - grönsakspott med kalkon.
 6. Innan du lägger dig - ett glas 1% kefir med kanel och ingefära.

Alternativ 2

Alternativ 3

 1. Frukost - en smörgås med saltad lax, kaffe.
 2. Den andra frukosten är te med kanel och ingefära.
 3. Lunch är havregryn med spannmålssoppa.
 4. Snack - blåbärgelé.
 5. Middag - stewed kalkon med grönsaker.
 6. Innan du lägger dig , grönt te utan socker.

Att äta sex gånger om dagen i små portioner, du kommer att förbättra din ämnesomsättning, och med en sådan rätt, ljus och utsökt meny kommer din ämnesomsättning vara helt enkelt utmärkt. Det är viktigt att förstå att portionerna är minimala varje gång - precis vad som går på en liten tallrik.

Hur återställer man ämnesomsättningen?

I vissa fall är endast rätt näring inte klart för att uppnå reella förbättringar. Det är värt att komma ihåg andra regler för hälsosam metabolism:

ge upp produkter som innehåller färgämnen, smaker, smakförstärkare, stabilisatorer och emulgeringsmedel - vilken som helst "kemi"

Med hjälp av dessa enkla regler kan du enkelt återställa den naturliga ämnesomsättningen och känna dig bra.