Kaya

Ögon - det här är inte bara en spegel av själen, det är också den mest attraktiva delen av ansiktet för någon man. Endast med uttrycksfulla ögon och en mild look kan du vinna drömmarnas man. Gör ögonen stora och attraktiva med en speciell konturpenna som heter "kayal".

Vad är kayal?

Från andra pennor skiljer sig kayal i sin struktur och sammansättning. För att göra en svart penna, använd nederländsk sot. Detta är en ganska stabil och hypoallergen komponent. Grafit för att göra kayal används aldrig. Penna bör appliceras på ögons slemhinnor, och grafit för dessa ändamål är för torr och hård. Kvalitetskaliska kosmetiska företag tillverkas i plast- eller stålhölje, eftersom träflis kan komma in i slemhinnan och skära den vid skärpen av blyertspenna. De första kvinnorna som upptäckte denna penna var indiska kvinnor. Det är i översättning från ett av de språk som antagits i Indien som namnet på penna betyder "ögonkontur".

Hur man använder kayalom?

Idag kan denna penna köpas i nästan vilken färg som helst. I så många kosmetiska företag finns det fullfärgspalettar. Om du skickligt använder en penna kan du skapa helt unika bilder.

Men du måste komma ihåg en regel: Kayal svart färg kommer visuellt att göra ögonen mindre. Plocka upp en penna bör grunda sig på många faktorer: ögonklippet, ansikte och färgens form. Dessutom, om de vita ögonen är täckta med röda vener från dålig sömn eller arbetar bakom en bildskärm, kommer den svarta kayalen att ytterligare betona detta.

Du kan förstora dina ögon med en lätt kayal. Ringa ögat slemt med en penna och applicera smink i gröngrå nyanser, du kan använda nyanser av blått. Du kan använda en ljuskayal av någon nyans, för att var och en av dem visuellt öppnar ögonen.