Hepatisk rulle med stoppning

Leverpasta är läcker, och en rulle med stopp från det är redan ett mästerverk av matlagning! Vi presenterar dig två recept av detta utmärkta mellanmål med olika fyllningar.

Hur man lagar en leverrulle med ägg och svampfyllning?

ingredienser:

beredning

Valet av levern bör kontaktas med en beroende, den ska vara likformig i färg, utan hål och vener, såväl som med naturlig lukt. Levern tvättas väl, skalas av filmen och skärs i bitar om två centimeter. Två lökar, skalla och skära ungefär i sådana delar som levern, och morötter kan skäras i cirklar. Alla ägg bör lagas medan du är engagerad i grönsaker. Tidigare hackade morötter och lök yngel tills löken är genomskinliga och lägger till dem leverstycken. Häll sedan i vatten så att grönsakerna och leveren stewes, och inte rostad och tillsätt sötpipa med en laurel. Nu småstora svampar och en lök, stek sedan och skicka för att svalna. Efter tillagning rengörs ägg med kallt vatten och rengör och separera äggulorna från proteinerna. Vi använder inte proteiner i denna maträtt, så de behöver hitta en annan användning, och äggulor torkar med smör. Stewed lever med grönsaker, överför till en mixer och hugga in i pate, tillsätt 50 gram smör. Just nu, häll lite varm pate och peppar. På en matfilm gjord av pate, gör en rektangel cirka 0,5 cm tjock, och efter det har svalnat, lägg halva torkade ägg på ena sidan av denna rektangel och de andra svamparna med lök. Vrid sedan pateen i en roll ganska tätt, men utan fanatism ska du inte passera den. Efter omslagning av den resulterande rullen, linda den i kylskåpet för natten.

Hepatroll med smör, ost och ägg

ingredienser:

beredning

Leveren ska tvättas noggrant och rengöras av onödiga delar, varefter det fylls i mjölk i en kvart i timmen. Lökskala och skär i 1,5 cm, sedan skicka den till en uppvärmd stekpanna med vegetabilisk olja. Häll gelatin med vatten enligt anvisningarna på förpackningen. Lägg i levern i pannan till löken när den blir transparent. Du kan lägga till några matskedar vatten och stänga täcka. Efter tillagning tillsätt salt och peppar till levern och lök och skicka sedan till en bländare för rivning. Där lägger vi också äggvitor, smör, kokt och efter kylt gelatin, eller ganska ½ del. Efter det, omarbeta allt i pate. Äggulor gnugga med majonnäs, tillsätt den andra delen av gelatin och fint riven ost. Fyllningen försiktigt och noga blandas. Klistra in en rektangel eller en kvadrat på 0,5-0,7 cm tjock på matfilm och placera noga på påfyllningen. Därefter rulla in i en rulle och lägg i kylskåpet i minst ett par timmar.