Frisyrer - Fall-Winter 2015-2016

Trots det faktum att höst och vinter - det är dags att bära huvudbonader, fortsätter kvinnorna att följa designade nyanser inom frisörsalongen. Och det här är korrekt, eftersom även frosten utanför fönstret inte skulle bli en ursäkt för att köra håret och sluta titta på dem. I denna artikel kommer vi att prata om modetrenderna i frisyren i höst-vintersäsongen 2015-2016.

Modetrender för kvinnors frisyrer - Höst-Vinter 2015-2016

Under den här säsongen kommer både klassiska frisyrer och hårklippningar att vara faktiska, liksom nya designlösningar, varav många bara kan göras av djärva, fashionabla modekvinnor. En viktig roll i den framgångsrika bilden kommer att spelas av olika tillbehör till hår. Under den här säsongen borde de vackert kombineras med örhängen eller göras med dem i en stil. Rhinestones, paljetter, stora stenar, fälgar med blommig dekoration är de populäraste tilläggen till de fashionabla frisyren på hösten-vintersäsongen 2015-2016.

I år ser du snyggt, friskt och ungt kommer att kunna äga hår av vilken längd som helst. Vi uppmärksammar översynen av de hetaste trenderna i frisyrer från hösten-vintersäsongen 2015-2016:

  1. Lateral svans . Sidostalen var populär på 80-talet, och modet återvände igen till det. Under den här säsongen är både släta raka svansar på sidan och lockiga, ojämna varianter relevanta.
  2. Snygga smällar . Under hösten-vintersäsongen 2015-2016 kan frisyrer med en lång men inte tjock bang, som kan rivas, skapa en effekt av lätt slöhet.
  3. Careless bunch . Buntet bör kompletteras med vackra elastiska band och hårnålar. Den kan vara hög, låg eller sida. Skapa effekten att vinden är lite disheveled och du kommer att se absolut ut.
  4. Ragged ojämnt kvadrat . Det mest fashionabla alternativet är en cut-out bluff, när en kort frisyr skapas på långt hår. Också det slitna, ojämna och asymmetriska torget kommer att vara relevant.
  5. Frisyrer med fälgar . Detta alternativ är relevant för vardagliga och kvällshårigheter. Fälgarna kan vara släta och ljusa, dekorerade. De kan komplettera balkar, svansar, lös hår.
  6. Strängar gjutna i kragen . Denna teknik är årets absoluta trend, som presenterades på modeplattformar. Det skapar effekten av romantik och ömhet, betonar positivt skönheten i nacken. Du kan fylla både enskilda strängar och hela håret.