Intressanta idéer för gatustil

Under modeveckans världsveckor knyts miljontals kvinnokonstar över hela världen till en serie designerhantverk. Journalister analyserar samlingarna, lyfter fram de mest levande och relevanta trenderna, förutspår modetrenderna för kommande årstider. Men allt oftare uppmärksammas den fashionabla publiken inte bara av VIP-gästerna och modebutikerna, utan också vanliga tjejer och killar som visar originala street-style outfits. Framgångsrikt matchade kläder, en tillfällig men mycket användbar möte med en modefotograf på gatan - och du är redan en stjärna.

Gatestilen utvecklas i snabb takt och drar fler och fler människor in i virvelvärldens virvel. Modeexperter särskiljer även separata stilar för varje stad - parisisk chic, New York swiftness, London-försumlighet ... Stilens stil inspirerar nu modedesigners, samtidigt som det är en utföringsform av sann frihet i mode. I den här artikeln pratar vi om de mest livliga och ovanliga lösningarna för att skapa en bild i gatustilen.

Hur ser du ljus ut på gatan?

Det finns två huvudgrupper där du på ett villkorligt sätt kan skilja gatan. Den första är stilen hos majoriteten. Bilderna i denna grupp ser ljusa och snygga ut, men bryter inte ut över begreppet normalitet. Denna grupp inkluderar också feminina baby dollarbilder , och grova rock- eller punk-outfits, precis samma kan inkludera kläder i sport och swag- stilar. Trots mångfalden är alla dessa stilar ganska måttliga och orsakar oftast inte chock för andra.

Den andra gruppen är klänningar av modefläktar, modefreaks. Det är här de galna bilderna med hjälp av peruker med en meter hög, stövlar på en 30-centimeter plattform med stuckatur eller metalllinnor. Sådana outfits drar omedelbart uppmärksamheten hos absolut alla runt, men utseendet på en sådan karaktär utanför gränserna för tematiska hangouts eller modeveckan tvivlar på hans mentala tillräcklighet.

Om du inte planerar att bli en mamma av monster på lokal skala rekommenderar vi att du inte träffar freakexperiment med gatustil. Att se snygg på gatan är att komma ihåg några regler:

  1. Var inte rädd för att experimentera . Street stil är frihet. Om du inte gillar de senaste modetrenderna - kassera dem och klä upp så att reflektionen i spegeln kommer att glädja dig.
  2. Ljusa färger . Gatestil är omöjligt utan ljusa nyanser. Även om outfiten som helhet består av saker i en begränsad skala, lägg till åtminstone ett par färgspår - en märkbar handväska, en ljus hårsträng, snygga skoskor - allt detta kommer att späda bilden och göra det roligare. Undantaget är inte alls - bilder gjorda i en nyans (oftast svart eller grå).
  3. En kombination av kontrasterande färger, texturer och stilar . Huvudtendensen i år är ganska i gatumodellens stil - ha på sig grova bikerstövlar med öppen bomullskalik, kombinera plastrockar och lyxiga pälsrockar. Tänk dig att vara märkbar och ovanlig.
  4. Vårdslöshet . Din bild ska inte se så "slät" ut. Låt håret bli lite förstört eller sätt på en jacka lite större än vad som krävs. Lämna de glansiga bildbilderna för eleganta uttag i ljuset, och gatan gillar lätt försumlighet.
  5. Icke-standard . Kanske den viktigaste delen av gatan stil. Använd de vanliga sakerna i en ovanlig roll - gör en kjol från en tröja eller lägg på en upphängning istället för en upphängning, till exempel en gammal tesked. Skapa tillbehör själv med handverktyg, mixa stilar och utskrifter, sätt på alla dina favorit kläder på en gång. Försök att titta på mode med nya ögon och prova någonting som ingen någonsin har förtjänat framför dig.

Naturligtvis, för att bli en ikon för gatustil, tar det inte bara mycket kunskap om mode, men också ett otvetydigt förtroende för dig själv. Men tro mig, de beundrande vyerna av förbipasserande och den oändliga uppmärksamheten hos modefotografer är värda det. För att inte tala om känslan av fullständig frihet, vilket ger all fashionista gatan stil.