Prinsessan Sophia och prins Karl Philippe publicerade det första fotot av en nyfödd son

För några dagar sedan delade media glada nyheter med fans av den kungliga svenska familjen. Det visade sig att den 31 augusti uppträdde en annan prins i Sverige, vars namn ännu inte har blivit publicerat. Pojkens föräldrar, prins Carl Philipp och hans fru, prinsessa Sophia, skyndade sig att glädja sina fans med den här nyheten genom att publicera den första ögonblicksbilden för den nyfödda på den kungliga familjens officiella resurs.

Prins Karl Philip och Prinsessan Sophia med den äldste sonen

Karl Philip talade om sin son och fru

Det foto som Karl Philip och Sofia bestämde sig för att publicera togs vid tidpunkten för urladdning från sjukhuset där födelsen ägde rum. På bilden var den nya mamman och pappan positivt, vid foten som var en vagga med en nyfödd bebis. Till dess att pojkans ansikte inte kunde ses, för att han gömde en hatt och en grå filt. När det gäller de små prinsens föräldrar såg de väldigt glada ut. Carl Philipp och Sofia höll handen och leende radiant. Under bilden kan du hitta en sådan signatur:

"Den kungliga familjen i Sverige är glad att tillkännage att föräldrarna till den nyfödda prinsen lämnade kliniken. Sofia och Karl Philip, tillsammans med sin son, är nu i sin herrgård, Villa Solbaken. "
Prins Karl Philip och prinsessan Sophia med sin yngste son

Efter detta tog Karl Philippe journalisterna och sade om en annan familjemedlems utseende:

"Vår son föddes den 31 augusti med en höjd av 49 cm och väger 3,4 kg. Födelsen var ljus, och Sofia känns bra. Du har ingen aning om vilken typ av lycka det är att ta det nyfödda barnet i dina armar. Dessutom hade jag en unik möjlighet att skära navelsträngen till min son. Vi har en mycket underbar bebis. Jag är otroligt glad! ".
Läs också

Sophia tyckte inte om Sveriges prins

Kännedom om framtida makar inträffade under 2009 i en elit nattklubb. Från början av vägen till Karl Philipp och Sofia uppstod kronprinsens släktingar, eftersom hans flickvän inte var från en ädel familj. Trots flera påståenden gjorde prinsen 2014 fortfarande Sofia ett erbjudande. Sommaren 2015 ägde äktenskapet Karl Philipp och Sophia plats, där de uttalade bröllopslöften i närvaro av 400 gäster. Kronprinsens och hans hustru föddes i april 2016. Pojken heter Alexander.

Prins Alexander föddes i april 2016