Kim Kardashian starred nude för tidningen GQ

Efter att ha tagit sin kropp i form efter den andra födelsen tog Kim Kardashian den gamla och började publicera i Instagram heta skott i kläder och utan. Hans omvandling av den 35-årige teleleaden bestämde sig för att fira, för första gången sedan sonen föddes, att ha dragit tillbaka för en manlig utgåva. Kim verkade naken i sidorna på den amerikanska glansgruppen GQ.

Lite täckt

Genom att välja hjälten för en ny fråga, tyckte redaktörerna att Kanye Wests hustru är lämplig för detta som ingen annan, eftersom den speciella frågan är ägnat åt temat kärlek, sex och vansinne.

Före linsen till fotografernas Mert Alas och Marcus Piggoto lanserade brunetten naken, men visade inte allt och täckte de intima platserna med en lädermantel. I ett annat foto öppnar hon förföriskt det och visar på underkläderna. I fotosetet finns bilder tagna i sängen och i bilen.

I en intervju berättade Kim om henne personligt och berättade om förhållandet med Kanye.

Läs också

Kampen för harmoni

Efter att ha presenterat sin man med sonen Seint, Kardashian, tittade i skräck på sig själv i spegeln, började gå ner i vikt. Hon satte sig ner på sin favorit Atkins diet och försvann i gymmet. Nu, enligt skönheten lyckades hon kasta 27 kg och väger bara 59 kilo.

Många användare, efter att ha studerat bilder från bildsessionen för GQ, började tvivla på sannolikheten för Kims ord. Enligt användare, vilka experter (nutritionists och trainers) bekräftar, underskattar den sin reella vikt med minst fem kilo.