Flat mage hemma

En platt vacker mage är drömmen till varje kvinna som nyligen har fött barn eller bara återhämtade sig. Det är faktiskt den här delen av kroppen som ger kvinnor mycket problem - i samband med kvinnlig fysiologi strävar kroppen alltid efter att lägga ett fett på magen, så att barnet under graviditeten skyddas på ett tillförlitligt sätt av denna typ av stötdämpare. Men det betyder inte att du inte kan slåss med överflödiga fettmedel.

Hur man gör en platt mage: kommer övningarna att hjälpa till?

När det gäller platt mage hos tjejer, är problemet oftast inte att musklerna inte klarar, men att magen är täckt med feta insättningar mer än nödvändigt. Knippa din mage strax under naveln och bara till höger eller till vänster om det - om vikten är mer än 1,5-2 centimeter, så är ditt problem mängden subkutant fett.

Enkla övningar för en platt mage är inte kapabla att påverka fettinnehåll: deras verkan riktas mot det för att bilda ett muskulärt skelett. Om du bara svänger en press med några nyfyllda övningar övningar för en platt mage, kommer ditt problem inte lösas och kan också förvärras, eftersom de pumpade musklerna under ett lager av fett kommer att ge ytterligare volymer. Därför ge upp tanken på att du kan pumpa upp pressen utan att ta bort fettanslutningarna. Effektbelastningen, som antar alla effektiva övningar för en platt mage, kommer att vara till nytta lite senare, när du klarar av de feta insättningarna och bildar en vacker press.

Fitness: platt mage

Och ändå är det en avgift för en platt mage. Det är sant att det inte är i övningar, men i aerob träning: löpning är perfekt, hoppa rep, övning nästan någon form av aerobics. Dessutom är utmärkt gymnastik för en platt mage en daglig 20-30-minuters vridning av vinkeln i båda riktningarna.

Huvudvillkoren för effektiviteten av ditt program för en platt mage är regelbundenhet. Det är ingen mening att springa en gång i veckan. För att få den önskade vackra magen måste du jobba 3-5 gånger i veckan!

Du kan välja vilken typ av last som helst. Om du har svag viljestyrka - köp en prenumeration på fitnessklubben. Om du är begränsad i medel - gå jogging eller hoppa rep. Det viktigaste - din läxa eller jogging ska inte vara för kort. Under en aerob träning använder kroppen först den energi du får med mat, och bara 20 minuter efter träningsstart hänvisar den till de fetter som lagrats av din kropp före. Således är det nödvändigt att springa eller hoppa med ett rep i minst 30-40 minuter för att hitta en platt mage. Bara på detta sätt kommer du verkligen att bli av med det feta lagret, och på kort tid.

Flat mage hemma: näring

För viktminskning i bukregionen är det mest effektiva morgonträning på en tom mage, med förberedelse druckit en kopp färskt kaffe utan socker och grädde. Kaffe kommer att ge kroppen mer styrka för träning och kommer att påskynda processen med att bränna fetter.

Om du inte kan göra det på morgonen, gör det på kvällen, men glöm inte att efter middagen måste minst 2 timmar passera innan en sport övas, och det rekommenderas inte att äta 1,5-2 timmar efter träning. Det är detta tillvägagångssätt som hjälper kroppen att dela upp de ackumulerade fetterna till det maximala. Om, under denna period, något att äta, kommer kroppen inte att extrahera energi från fettavlagringar, utan bara ta den från mat.

I det här fallet, för att göra din mage mer effektivt, ge upp konfekt, stekt mat, snabbmat och alla söta drycker. Ett sådant näringssystem för en platt mage kan du se resultat inom en mycket nära framtid.