Enkel och god räksallad

Räkor kan ätas precis som det, vissa gillar det med öl, och om de ingår i en sallad, kan det vara ett kulinariskt mästerverk. Mer räkor anses vara det mest användbara av ett stort antal skaldjur.

Vi har plockat upp för dig flera underbara recept för kalla tilltugg och vi vill dela med glädje hur du förbereder sådana enkla men mycket goda sallader med räkor.

Receptet på en enkel men mycket välsmakande sallad med räkor

ingredienser:

beredning

Räka i saltat vatten koka i 10-12 minuter. Öppning av skalet på varje räka extraherar köttet från det. Vi öppnar burkar av bläckfisk och majs, sammanslagna saltlösning, majs hälls omedelbart i räkor, men skålarna skärs först i tunna, långa band. Vi skär färsk gurka med vackra ströar och lägg den i en vanlig skål, där vi kombinerar alla ingredienser. Nästa skickar vi där krabba kött, skuren i slumpmässiga, små bitar.

I lika stora delar (1: 1) kombinerar vi gräddfil med majonnäs och fyller blandningen med sallad, som vi blandar med en träspatel.

Lätt och välsmakande sallad med räkor

ingredienser:

beredning

Adyghe-ost är skuren i ganska stora kuber. Godtyckliga, men också stora snitt selleri blad. Körsbärstomaterna skärs i halva, om du vill, då kan du fyra skivor. Vi kopplar alla klippa ingredienser i en behållare med höga väggar för bekväm blandning. Du kan lägga till en handfull pinjenötter här - de kommer att tillföra en speciell smak till smaken av din sallad. Vi lägger i samma kapacitet redan färdiga, skalade räkor, strö alla citronsaft om så önskas, strö med salt. Till sist fyller du den resulterande salladen med olivolja och blandar alla ingredienser.

Om din sallad är till en speciell fest, rekommenderar vi att du ordnar det för transparenta individuella sallader och presenterar den för var och en av gästerna. Dess mångfald av färger och utsökt ljus smak kommer att lämna alla bara glada.

Den mest utsökta och enkla puffdekorssallan med räkor

ingredienser:

beredning

På en maträtt med en platt botten lägger du ut konserverna gröna ärter, vilket är ganska lite vattning av majonnäs. På gnisten med små hål gnuggar den smälta osten och täcker också med olivmayonnaise, och på toppen gnuggar vi hälften av de finhackade gröna lökarna. Vackert, i form av ett litet tunt halm skär vi saltad rosa lax och lägger den på sallads nästa lager, följt av en majonnäs. Kokade kycklingägg gnider direkt på salladen och glöm inte igen om majonnäs, och dessutom distribuerar vi redan den återstående gröna strålen. Vi rengör de kokta räkorna och fyll dem med kött hela toppen av salladen.

Sådana läckra och mycket enkla sallader framställda av det läckra köttet räkor är perfekta för en familjen middag och för ett festligt bord.