30 tråkiga sommarskämt, som kommer att riva barnen utanför skärmarna

Även om ditt barn inte gick till sin mormor eller läger, besökte inte sommarskolan eller gick på en vandringstur men stannade bara hemma hela sommaren, oroa dig inte!

Semester blir inte tråkigt, och barnet behöver inte sitta i timmar på skärmen på en tablett eller tv. Här är några tips för att göra ditt favoritbarns semester oförglömligt.

1. Torr pool

Taktila känslor, effekten av massage, stressavlägsnande, avslappning, studier av färger är inte alla fördelar med denna enkla men mycket användbara underhållning.

2. Vattenbomber

Lämna bara bomberna på målet eller alternativt spela spelet: vem kommer fånga det från det längsta avståndet.

3. Teknik av Tai-Dai

Har du någonsin hört talas om en sådan sak? Du kommer att behöva textilfärger, en vit T-shirt, trådar, en plastbehållare, salt. Vik t-skjortan, binda en sträng, späd ut färgen i behållaren, måla T-tröjan och låt den torka. Om några timmar kommer ditt gemensamma mästerverk att vara klart.

4. Tillämpning av naturmaterial

Mycket enkelt och billigt nöje. Allt du behöver är lim, papper, löv och fantasi.

5. Sommardagboken

Om ditt barn redan vet hur man skriver, fråga honom att ha en sommar dagbok, där han kommer spela in allt som är intressant enligt hans åsikt. Du kan dekorera sidorna i dagboken med ritningar, fotografier, applikationer.

6. Tvålbubblor

100 ml. diskmedel, 300 ml. vatten och glycerin (säljs i apoteket), alla köksredskap (tåg, sil) - det är allt du behöver för att hämta dina sprit!

7. Tältet / tältet / stugan

Alla barn från små till stora kommer att vara intresserade av att bryta ett tält eller bygga en stuga och utrusta den under exempelvis en personal.

8. Svampbollar

En vacker och enkel idé: bollar från svampar. Du kan dunk dem i vatten och rusar, i värmen uppdateras. Det är nödvändigt att skära tre mångfärgade svampar längs och över, sätt sedan i dem i mitten, binda och fluffa spetsarna.

9. The Kite

Att köra en drake är alltid en ljus och spektakulär händelse, samt ett utmärkt tillfälle att komma nära barnen och ha gott om tid att chatta.

10. Origami

Användandet av origami för barn är uppenbart - utvecklingen av fantasi, koncentration, tålamod. Om ditt barn en gång kommer med i den underbara värld av origami, kommer han att förbli hans fan för alltid.

11. Fruktkocktails

Bjud barnen att förbereda uppfriskande fruktcocktails tillsammans. Överdriv det inte med is - på sommaren, som på vintern är det lätt att bli sjuk, särskilt för ett barn.

12. Uppblåsbara poolen

På den varma sommardagen är frälsning ett - vatten! Uppblåsbara poolen är en glädje för barn i alla åldrar. Föreslår dina barn att pobolttyhatsya i varmt vatten från solen, kommer du inte att förlora.

13. Fiske

Det är välkänt faktum att fisket har en positiv effekt på människors hälsa. Detta är en utmärkt kombination av en underbar tidsfördriv och utomhusaktiviteter i naturen.

14. Figurer från kartong

Rusa inte för att kasta ut kartonger! Skapandet av olika figurer från dem kan vara en fascinerande affär.

15. Ballongen

En annan rolig idé om tidsfördriv är lanseringen av en ballong. Var noga med att han inte flyger för långt.

16. Vattenfall

Älskar ditt barn experiment? Då är det här en lektion för honom! Det är nödvändigt att fästa olika typer av tankar och slangar på väggen och sedan låta vattnet flöda genom alla hinder som skapas av dig.

17. Bodyart

Alla barn kommer att godkänna en "tillfällig tatuering". Det är bäst att använda vattenbaserade färgade kritor eller en speciell smink - det är lättare att tvätta.

18. Labyrinten

Det faktum att 100% kommer att intressera barnet är en labyrint. Ju svårare och svårare banorna blir, ju mer entusiastiska barnet kommer att vara att lösa uppgiften tilldelad honom.

19. Kapsel av tid

Bra idé - att skriva ett brev till dig själv i framtiden, du kan göra detta, till exempel genom att gräva en tidskapsel i bakgården. Glöm inte att ange vilket datum kapseln öppnas. Barn kommer att vara mycket tacksamma för dig för en underbar barndom!

20. Pussel

Ett litet test av tålamod och assiduity. Pussel med vilken max mängd detaljer du samlade, va?

21. Brädspel

Om du har uttömt alla idéer, hur du har kul och ha en bra tid, tänk på brädspel. Brädspel utvecklar logik, tänkande, uppmärksamhet, koncentration. Dessutom är spel alltid roligt, spänning och positiva känslor.

22. frisyrer

Med tjejer kan du träna en frisörs konst. Användbart kreativt arbete.

23. Brand

Om du inte kan spendera tid med ditt barn under dagen, försök att göra det på kvällen. Som ett alternativ kan du organisera sammankomster runt elden och berätta skräckhistorier.

24. Herbarium

Öppna barnet ett flertal flora. Välj en liten bit av trädgård, trädgård, park eller innergård och visa hur många växter det finns i detta utrymme.

25. Krans av maskrosor

Denna lektion kommer också att vädja till tjejer. Att väva en krans med maskrosor eller vildblommor och örter är inte så enkelt. Första gången. I framtiden kan denna färdighet inte glömmas såväl som att simma eller cykla.

26. Vindmusik

Skapa det här lilla mästerverket från stenar, skal, pinnar, som du hittar på flodbredden.

27. Hus för skalbaggar

Det är intressant att observera bugens beteende. Glöm inte att låta dem gå tillbaka till viljan))

28. Dockteater

Det är där fantansens utbredning! Det är omöjligt att inte nämna fördelarna med den här lektionen: utvecklingen av tal och fantasifulla tänkande. Dockor kan göras efter eget gottfinnande.

29. Twister på gräset

Använd en stencil och färg från burken, dra cirklar på gräset. Gladlynt och viktigast av allt är säkert spel tillgängligt för dig.

30. Färgfestival

Ordna en hemversion av den antika hinduiska semestern Holi. Oförglömliga intryck och livliga bilder garanteras!

Och om det verkar lite, för att lysa upp sommarsemestern, kommer det att hjälpa 30 barnleksaker, som är lätta att göra själv och de 12 mest intressanta barnens experiment.