Diet "Pushinka"

Diet "Pushkin" (diet minus 35 kg) kom till oss från folket. En av de aktiva internetanvändarna någonstans lärde sig om ett sådant system, rådfrågade en välbekant läkare och, se till att kosten inte skadar, utnyttjade tekniken. Denna metod fick kvinnan att förlora mycket övervikt - 35 kilo, för vilket hon gav systemet ett godtyckligt namn på kosten "Pushkin". Vid basen är pärlbyggen för viktminskning.

Menyn med "Pushinka" -dieten

I "Pushkin" ser vi först och främst rätt meny för viktminskning, vilket är säkert för friska människor. Självklart bör de som har några sjukdomar i de inre organen, liksom före varje diet, konsultera en specialist - en nutritionist eller en läkare som ansvarar.

Det kan inte sägas att denna diet ger oss en rik kost. Endast korngröt, kefir, fisk och kål är representerade här. Dessa enkla, billiga och användbara produkter kommer inte bara att spara dig, utan också förbättra din hälsa. Dieten är ganska enkel:

  1. Frukost : en tallrik med pärlbyg, ett glas kefir.
  2. Den andra frukosten : en platta av pärlbyg.
  3. Lunch : en platta med pärontorn med en bit ångfisk (som ett alternativ kan du koka eller baka).
  4. Eftermiddagsmat : en tallrik pärlgröt, kål obegränsat.
  5. Middag : en tallrik med pärlbyg.

Dessutom, för dagen du behöver dricka minst 1,5 liter totalt dricksvatten och grönt te.

I det här fallet behöver du inte gissa hur mycket gröt ska läggas på plattan: i förväg måste denna produkt beredas enligt ett speciellt recept som ger exakt den mängd gröt som kan konsumeras på en dag.

Det är värt att notera att kosten är kalorierad, och om en kvinna väger cirka 100 kg, är den lämplig för viktminskning, då är en tjej som väger 50-60 kg - definitivt inte eftersom deras energikostnader är mycket lägre.

Naturligtvis är det svårt att äta så 2-3 månader i rad. Få dig en kostkalender och för varje 4-5 dagars strängdieten ge dig en dag, så att du kan äta vad du älskar. Det är alltid värt att överväga att du är en människa och inte alltid att gå emot dig själv. Det viktigaste - efter dina pauser, var noga med att återvända till din diet. Kom ihåg - enbart vidhäftande anslutning till det kan leda dig till strålande resultat! Och om du ger dig förälder för ofta, kan det inte finnas någon speciell effekt.

Gröt för en diet på minus 35 kg

För att förbereda huvudrätten för hela dagen är det nödvändigt att förbereda i förväg. Ta 100 g pärontorn (det här är ungefär ett halvt glas) och fyll det med kallt vatten. På morgonen skölj rumpan tills vattnet är klart. Fyll på pärlbaren med vatten och koka i ca 40-50 minuter. Det är bäst att laga gröt utan salt och andra tillsatser, men om det här är mycket viktigt för dig - kan du lite dosolit. Dela upp hela i fem lika delar - det här gäller fem måltider.

Det är önskvärt att ta gröt i sin rena form utan att lägga till kryddor eller kryddor. Det enda undantaget är fräscha grönsaker - det kan läggas till gröt, om såklart en sådan kombination du gillar.

Äta efter en diet

Frågan om hur man äter efter en diet är mycket viktigt för dem som i allmänhet är benägna att öka vikt och knappast håller resultatet. När det gäller denna diet blir det lätt att hålla vikt, eftersom du kommer att gå ner i vikt om 1-2 veckor, men om 1-2 månader, och som du vet, ger långsam viktminskning mer långsiktiga resultat.

Detta betyder emellertid inte att i slutet av kosten bör tillåtas gå allvarligt. Tvärtom, om du följer normerna för rätt näring, kommer du att kunna konsolidera och multiplicera dina resultat, vilket utan tvekan kommer att vara lättare för dig än att ständigt gå upp i vikt och släppa det.