Diet på perlovka - de mest effektiva alternativen

En person som vill förlora extra pounds, försöker hitta effektiva metoder. Till effektiva och billiga medel är en kost på perlovka. Gröt är lätt att förbereda, men kosten är inte tröttsam. Den är designad i två veckor, och resultatet blir märkbart efter 4-5 dagar.

Egenskaper hos päronkorn för viktminskning

Cereal växter är kända för sitt höga innehåll av proteiner och vitaminer. Bygg har särskilda egenskaper. För att förstå hur man går ner i vikt med en pärlstav behöver du veta dess användbara egenskaper. Den innehåller en uppsättning mikrodelar som bränner fettavlagringar och normaliserar arbetet hos människans inre organ. Korrekt förberedd pärlbyg när du förlorar vikt kan du förlora upp till 5 kilo om fem dagar. Bygg innehåller järn, fosfor, koppar, magnesium, mangan, kalcium, mycket fiber, vitamin E och nästan hela listan över grupp B.

Aminosyror mättar snabbt kroppen, så kosten på kornet kräver inte regelbundna mellanmål. Korn bidrar till produktionen av kollagen, vilket föryngrar huden och ger det fasthet. Proteiner återställer styrka med en kraftig viktminskning. Pärlbygdens kemiska sammansättning förbättrar det övergripande tillståndet:

Hur går ner i vikt på en pärlbyg?

Den utvalda kosten dehydrerar kroppen kraftigt, så vid denna tid behöver du dricka dricksvatten utan gas, växtbaserade infusioner, osötat grönt te. På kvällen kan du dricka mager yoghurt eller kefir. För att uppnå de önskade resultaten måste du alltid komma ihåg hur man lagar pärlgröt för viktminskning. Hemligheten är enkel - suga upp rumpan i kallt vatten. Det bör beaktas att 100 gram spannmål innehåller 352 kcal.

Pearl gröt för viktminskning - recept

ingredienser:

beredning

  1. Skölj 200 gram pärlbyg, häll en liter vatten och lämna i 10-12 timmar. Detta är bekvämt att göra på natten.
  2. På morgonen koka 600 ml vatten och koka den svullna rumpan i den i 30 minuter.
  3. Vik i kastrullen i en handduk och låt i 20-25 minuter.
  4. När du förbereder en pärontorn för viktminskning, lägger vattnet inte till salt och använder det för att maten inte ska vara söt och utan olja.
  5. Under matlagningen måste du ta hänsyn till att den råa spannmålen ökas 5 gånger.

Diet på korn med grönsaker

Hemligheten till framgången att bli av med övervikt är en balanserad kost. Kokad gröt rekommenderas att äta två gånger om dagen. Till det grönsaker läggs i rå eller kokad form, är det totala beloppet per dag upp till 200 gram. Du kan inte begränsa kroppen i allt.

  1. Pärontorn för viktminskning rekommenderas till frukost och lunch.
  2. För ett mellanmål kan du dricka växtdekok och äta ett grönt äpple.
  3. Till middag, laga en grönsallad och krydda med olivolja.

Kost på Perla och Kefir

De som vill gå ner i vikt snabbt rekommenderas 5 dagar med strikt matbegränsning. Kost på en pärlbyg för viktminskning är en effektiv metod för att förlora överskott pund.

  1. Fem dagar måste du äta gröt, vilket hjälper till att ta bort gifter från kroppen.
  2. Under dagen är det rekommenderat att dricka grönt te eller växtbaserade avkok, på kvällen innan du lägger dig - ett glas fettfattigt kefir.

Diet på pärlbaren "Pushinka"

De som vill gå ner i vikt måste spendera mer kalorier än de går in i kroppen. En strikt diet på korn rekommenderas för 48 dagar, när du kan förlora upp till 35 kg på kort tid. Under denna tid är menyn baserad på gröt, som kan kompletteras med sura mjölkprodukter, färska sorter av kött och fisk, grönsaker. Alla ytterligare produkter kan konsumeras i små kvantiteter. Pärontorn bör vara närvarande vid varje måltid. Det är nödvändigt att applicera ett komplex av vitaminer.