Cupcake med äpplen - recept

På en regnig höstdag vill du skämma bort din familj med något gott. Cupcake med äpplen passar perfekt detta tillfälle.

Cottage cheese tårta med äpplen

För att göra detta muffin med äpplen är det bättre att ta hem stallost, bakning blir mycket smakligare.

ingredienser:

beredning

Ägg slog upp med socker, tillsätt kockost, vanilj och visp igen. Sedan siktar vi mjölet och fyller det i den vispade massan, knådar den homogena degen. Mina äpplen, skalade och skära ut kärnan, skuren i skivor. Form för att baka fett med smör och strö lite mjöl. Äpplen lägger sig ut i ett jämnt lager, på toppen sprider vi degen och strö över socker. Vi baka kakan i 40 minuter vid en temperatur på 200-220 grader, vi kontrollerar beredskapen med en trä tandpetare. Kakade bakverk tas ur ugnen och får svalna i 10 minuter, avlägsnas sedan från formen och ströts med pulveriserat socker.

Muffin på yoghurt med russin och äpplen

I receptet på detta muffin med äpplen används candied citrusfrukter, men du kan lägga till kandad frukt från andra frukter eller nötter.

ingredienser:

beredning

Raisins tvättas och hälls med kokande vatten. Jag skalar mina äpplen, skal och kärna, skär i kuber. Kanderad frukt är också finhackad. Margarine vi maler med honung och socker, vi lägger till ägg och kefir, allt bra vi skakar. Lägg sedan till ingefära, bakpulver och citronsaft. Sifta mjölet och knäda degen, som ska likna den sura grädden konsistensen. Lägg i degen äpplen, russin, kandad frukt, kanel och vanilj. Allt är väl blandat, frukterna ska fördelas jämnt.

Formen smörjs med olja, ströts med mjöl, sprida degen. Vi lägger ugnen i en ugn uppvärmd till 170-180 grader och baka i 1 timme. Vi kontrollerar beredskapen med en trä tandpetare eller matchning. Kaka tårta på yoghurtkyl , avlägsna från mögel, strö med socker eller hell glasyr.

Chokladmuffin med äpplen i en multivark

ingredienser:

beredning

Vi slog äggblandaren med socker i hög hastighet. Tillsätt mjukat smör och vegetabilisk olja. Äpplen gnidade på en stor rivare och tillsatte dem till degen, vi blandar allt bra. I en separat skål sikt mjöl, kakao, bakpulver och läsk, alla blandade. I den resulterande degen hälls gradvis upp torrblandningen, rör försiktigt, degen bringas till tillståndet av tjock gräddfil.

Vi smörjer skålen i multivarkoljan och sprider degen, stänger den med lock och koka i 20 minuter i "Baking" -läget. När muffinen är klar att ta ut, svalna och strö över pulveriserat socker.

Muffin med äpplen och kanel i brödtillverkaren

ingredienser:

beredning

Margarin krossas i kuber och smälts i ett vattenbad, vilket inte leder till en flytande konsistens. Vi skiftar margarin till en annan maträtt, fyller upp sockret och kör i ägget. Blanda den resulterande blandningen väl med en mixer tills den dubblerar i volym. tillsats bakpulver, kanel och återigen blandar vi väl. Flour siktar genom en sikta och lägger lite i degen och fortsätter att vispa. Som ett resultat bör det visa sig vara viskös, homogen.

Mina äpplen, skalade och skalas, skivas i skivor, läggs till degen och blandas. Vi sprider degen i brödtillverkarens skål, jämnar den jämnt av skålens volym. Ställ in läget "Bake" och koka i 50 minuter, öppna sedan locket och kontrollera om kakan inte räcker till tillräckligt med propeksya, varpå baka i ytterligare 10 minuter. Vi lämnar den kokta bakningen i en skål i 15 minuter, ta sedan ut den och låt den svalna helt. Det är allt kakan i brödtillverkaren är klar! Vi serverar, ströts med pulveriserat socker.