Cupcake på yoghurt - recept

Idag kommer vi att berätta för dig hur man ska baka en tårta på kefir, vars recept kommer att presenteras nedan. Denna maträtt kan vara en stor efterrätt, kokad i bråttom, speciellt om du besöks av gäster som inte har något att behandla.

Ett enkelt muffinsrecept på yoghurt

ingredienser:

beredning

Detta recept är säkert att behaga någon värdinna, först och främst - för kokningshastigheten.

Först måste du slå upp socker med ägg och margarin. Efter att ha fått en fluffig homogen massa bör du lägga till kefir och blanda allt grundligt. Nu kan du börja lägga till mjöl, blanda blandningen noggrant efter varje tillsatt portion. Tillsammans med mjöl måste du lägga till ett bakpulver (som kan ersättas med hydratiserad soda), vanillin och andra kryddor som du vanligtvis blandar i degen.

Den resulterande degen bör blandas med kandade frukter och hällas i en speciell form eller fördelas i portionformade mögel och skickas till ugnen i 30-40 minuter. Baka en tårta med kanderade frukter vid en temperatur av 200 grader. Klar mat kan serveras varmt.

Curd kaka på kefir är också förberedd, bara i antalet ingredienser läggs 100 gram mager mögelost.

Snabb muffin på yoghurt

ingredienser:

beredning

Hemlagad kaka på kefir bereds på mindre än en timme. I detta, liksom i en ovanlig smak och arom, är dess största fördel.

Först måste du slå ägget med socker och smör. Oljan ska smältas, så att massan har rätt konsistens, och degen har stigit. Efter oljan måste du lägga till kefir och blanda allt igen.

I sista omgången tillsätts mjöl med bakpulver. Produkterna blandas igen, varefter den färdiga degen kan hällas i formen och skickas till ugnen i 40-45 minuter. Ugnen måste förvärmas till 220 grader.

Om under beredningen att lägga till rosiner, nötter eller frukter blir receptet på en läcker muffin på kefir unik. Var inte rädd för att experimentera, för det är helt enkelt omöjligt att förstöra en sådan maträtt.

Lush cupcake på kefir

Vårt nästa recept kommer att berätta för dig hur man lagar inte bara en utsökt men också en magnifik muffinskaffe.

ingredienser:

beredning

Som i tidigare recept måste du först slå sockret med ägg. Därefter kan du lägga till kefir, vegetabilisk olja, mjöl och bakpulver till dem och knäda smeten. Om du bestämmer dig för att lägga till nötter, ansluter du dem till testet i sista stund.

Den resulterande degen hälls i en form och skickas till baka i 40 minuter i en förvärmd ugn. På grund av användningen av solrosolja stiger degen ca 1,5 gånger, vilket måste beaktas vid bakning av en sådan efterrätt. Det innebär att degen ska hällas i formen med ca 2/3, vilket lämnar kanten för att muffin ska stiga.

Receptet på en snabb cupcake på kefir beskrivs ovan, men om du vill göra en vanlig efterrätt till ett verkligt kulinarisk konst kan du göra trevliga experiment. Till exempel, förbereda en chokladkaka från en chokladkaka, lägga till det ursprungliga kakao receptet. Och du kan baka en fruktkaka genom att blanda degen med frukt eller frysta bär. Du kan servera färdig maträtt både varmt och kallt, servera bakverk med din favoritdryck och en del vaniljglass.