Cocktails med konjak - de bästa idéerna för att förbereda alkoholhaltiga drycker

Cocktails med cognac kommer att uppskattas av alla älskare av olika alkoholfria drycker. Cognac i sig är en stark dryck, och därför komplimangerar inte alla det, men i kombination med andra ingredienser som fruktjuicer, kolsyrade drycker och jämn mjölk blir det en mild och lätt cocktail med en trevlig smak.

Hur man gör en cocktail av konjak?

Cocktails med brandy hemma kan kokas ett brett utbud. Förbered ofta uppfriskande cocktails med tillsats av is, men ibland är de gjorda och heta med tillsats av kryddor. Rekommendationerna nedan hjälper till att klara uppgiften perfekt.

 1. Cocktails med konjak serveras efter lunch eller middag.
 2. För beredning av läckra drycker bör cognac endast användas av hög kvalitet.
 3. De bästa cocktailerna med cognac genom att tillsätta fruktjuicer eller kolsyrade drycker serveras bäst i kylda glasögon. För att göra detta sätts de i kylskåpet i några minuter.
 4. Ingredienser för cocktails kan blandas manuellt, och du kan använda en shaker.

Cognaccocktail med cola

En cocktail av cola och konjak är en favorit för många alkoholfria drycker, som de senaste åren blivit alltmer populär. I den klassiska versionen blandas cola och konjak i proportionerna 1: 1. Men denna regel kan också brytas och lägger till mer av den här eller den här komponenten. Här måste du fokusera på din egen smak och på hur stark en produkt du vill få som ett resultat.

ingredienser:

beredning

 1. Glaset är fyllt med isbitar.
 2. Häll konjak och cola och servera.
 3. Att dricka sådana cocktails med cola och cognac är bekvämt från ett långt glas genom ett halm.

Cocktail "Luna" med glass och konjak - recept

Cocktailen med glass och konjak har en trevlig delikat smak med lätt bitterhet. I det här fallet är det bäst att använda glass utan tillsatser. Servera denna dryck bäst i långa glasögon med ett halm. Om så önskas kan du lägga en bit frukt på kanten av glaset - det kan vara en banan, en apelsin eller till och med en citron.

ingredienser:

beredning

 1. Kyld mjölk är slagen med mjukad glass, konjak och fruktsirap.
 2. När massan blir tjock och likformig är cocktailen klar.
 3. Sådana lätta cocktails med konjak serveras i kylda glasögon.

Cognaccocktail med äppeljuice

Cocktail brandy med juice - en enkel drink, men det är inte mindre älskat av många. I ett sådant förhållande, som framgår av receptet, visar sig inte cocktailen vara för stark, utan det kommer till och med lätt ut. Om du vill göra det starkare, måste du lägga till mer konjak. Innan du serverar kan du släppa ett par isbitar efter vilja.

ingredienser:

beredning

 1. I ett glashäll i naturlig äppeljuice, cognac och sprit.
 2. Innehållet i glaset omröres och serveras.

Äggcocktail med konjak

Enkla cocktails med konjak kan beredas med tillägg av kyckling eller vaktelägg. Använd i det här fallet råquailägg, eftersom de är säkrare när de ätas råa. Ägg ger drycken en speciell ömhet. Om du inte vill ha en färdig cocktail för att ha en söt smak, då kan inte sockerpulver eller socker läggas till det alls.

ingredienser:

beredning

 1. Vaktelägg är brutna och vispad i ett brett glas för cocktails.
 2. De häller i konjak, Coca-Cola.
 3. Tillsätt sockerpulver eller socker, kolsyrat vatten och blanda väl.
 4. Kanten på glaset är dekorerad med en citronskiva och serveras.

Cocktail champagne med konjak

Enkla cocktails med brandy hemma kan förberedas med nästan vilken som helst drink. Använd i så fall en favorit av många champagne. Hur det kommer att vara - torrt, semisweet eller söt, beror helt och hållet på personliga preferenser och på vilken typ av cocktail du vill få som ett resultat.

ingredienser:

beredning

 1. Vispa ägget med vaniljssocker och konjak.
 2. Häll den resulterande massan i glas och fyll deras förtroende med kyld champagne.

Cognaccocktail med mjölk

En milkshake med cognac och körsbärsjuice är en mycket trevlig och mild drink. Om så önskas kan du också lägga till lite vaniljssocker, så att det finns en subtil vaniljsmak. Istället för körsbärsjuice kan du använda något annat, till exempel äpple eller till och med apelsin.

ingredienser:

beredning

 1. Cognac kombineras med körsbärsjuice.
 2. I den mottagna massan hälls i en tunn dricks, kyls mjölken och omrörs väl.
 3. Cocktails med mjölk och konjak serveras i långa glasögon med halm.

Cocktail med konjak och grädde

Cocktails baserade på konjak kan vara lätt och behagligt för smaken, som i det här fallet. Här är stark cognac utspädd med fett grädde och chokladlikör. Som ett resultat får du en lätt dryck, som du behöver servera efter middagen till efterrätt. Det kommer att gå bra med frukt eller glass.

ingredienser:

beredning

 1. Slå konjak med fet grädde.
 2. Häll chokladlikör och rör om.
 3. Den resulterande massan hälles i ett glas med krossad is och matas omedelbart.

Cocktailvin med konjak

En läcker cocktail med konjak och vin kan kokas bokstavligt om några minuter. Om du använder torrt rött vin, bör socker tillsättas, kanske ännu mer än vad som anges i receptet. Och om du tar ett halvt sött eller generellt dessertvin, i så fall kommer behovet av ytterligare socker att försvinna. Istället för rött vin kan du använda vit, som också kan vara torr eller halvkorsad.

beredning

 1. Sockret hälls i skålen.
 2. Från citronen kläm ut saften och häll den socker.
 3. Lägg till vin, konjak, vatten, isbitar.
 4. Rör väl, häll i glas och servera, dekorera skivor apelsiner.

Varm cocktail med konjak

Alkoholhaltiga cocktails med konjak är inte bara uppfriskande, men också uppvärmning. De blir särskilt relevanta på vintern. En sådan cocktail påminner mulledvin. Servera det omedelbart efter tillagning i varm form. För fodring i detta fall, använd inte glasögon, men speciella muggar. Förutom nejlikor kan du lägga på kanel och andra kryddor till din smak.

ingredienser:

beredning

 1. Cognac och whisky blanda, tillsätt nejdslingor, andra kryddor, socker och omrör, värm upp tills det löser upp.
 2. Häll kokande vatten och servera hett med en citronskiva.