Belägga med bälte

En kappa med bälte är ett måste för den kommande säsongen. Dess bekvämlighet, stil och vackert utseende har redan uppskattats av kvinnor i mode över hela världen, och liknande modeller ingår i samlingarna av världens ledande modemärken.

Kvinnors päls med bälte

Vanligtvis har sådana kappor inte någon fästning alls och den är fäst vid kroppen med hjälp av ett bälte eller har en liten krok eller knapp (vanligtvis i en enda kopia) på vilken kappans golv är inslagna och fästade, Det betonar midjan och ger modellen en kännbar silhuett. Traditionellt har dessa rockar lite överdimensionering och ser väldigt mysigt ut. På bekostnad av samma bälte skapas en "timglasform", vilket gör hela bilden feminin och utomordentligt öm.

Eftersom kappan själv redan ser imponerande nog ut, och dess skärning inte kan kallas traditionell, så är dessa modeller oftast gjorda av material av grundläggande och lågmälda färger. En svart päls med bälte kommer att vara lämplig i alla situationer, liksom varianter av beige, grå, mörkbrun och alla nyanser av vitt. Om det finns tillräckligt med saker i din garderob med vilken du kan kombinera den här modellen, kan du köpa en jacka i någon ljus skugga. Men från de olika modellerna med ett ljust, aktivt mönster är det bättre att avstå, eftersom de är svåra att bära och kombinera. Och visst bör du inte välja en kappa med ett randigt mönster eller en ljus prydnad, om du inte vill visuellt se ut som de orientaliska äldsterna, plötsligt fångade på gatorna i en storstad.

Du bör också vara uppmärksam på längden på detta plagg. Så, flickor med kort storlek kan bäst köra klädnader längre än knäet eller ha på sig sådana ytterkläder endast med skor på höga klackar. Men långa skönheter har råd att köpa en lång kappa med ett bälte, vars längd kommer att nå mitten av kalven eller ens nå anklarna. I vilket fall som helst, bör valet av ett lämpligt skikt inte vara för svårt, eftersom denna stil går till nästan vilken typ av figur som helst, och liknande modeller finns i samlingar av både lyxiga och ganska prisvärda varumärken. Till exempel kan du hitta en mycket högkvalitativ version av en kappa-kappa med bälte hos Zara.

Vad ska man ha på en kappa med bälte?

Faktum är att denna modell av ytterkläder är ganska demokratisk. Det kan bli som den centrala saken i satsen, som kommer att betona och betona alla andra detaljer, samt en vacker bakgrund för expressiva tillbehör, till exempel en ljus väska, halsduk eller huvudbonad. Det ser bra ut med en kappa med byxor av någon klippa, klänningar och kjolar, samt tröjor och T-shirts i sportstil.

Om vi ​​pratar om en lämplig version av skor, är den mest fashionabla en uppsättning av kappa och sportskor eller sneaker. Lämpligt också nu är slipsar på tjocka gummisulor. Det kommer dock att se bra ut i en sådan kappa och i kombination med skor mer elegant och feminin, som fotkängor, båtskor eller höghäftiga stövlar. Denna version av skodon kommer speciellt att hjälpa flickor med låg storlek som mycket vill ha långsträckta versioner av en kappa. Man bör bara komma ihåg att pälsens skal och så skapar en horisontell som visuellt förkortar benen, och en avsiktlig minskning av stövlar eller skor kommer att förvärra situationen ytterligare. Under sådana ytterkläder är det därför bättre att välja skor med en kant under foten eller modeller av höga stövlar, vars bootleg stiger över kanten av kappan och är ordentligt stängd med en trasa.