Curling eyelashes - 7 sätt för ett fascinerande utseende

Ett fascinerande kvinnligt utseende fascinerar män, så ögonfransarnas curling är så populär bland det rättvisa könet. Tack vare den senaste tekniken kan du uppnå en sådan charmig bild. Professionellt kommer detta förfarande att utföras i skönhetssalongen, men om så önskas kan det göras hemma.

Är det skadligt att locka dina ögonfransar?

Om förfarandet utförs under övervakning av en erfaren mästare är risken att det kommer att få negativa följder minimalt. Biokemisk och manipulering med en kemikalie är säker. Problemet kan uppstå endast i fallet när det finns en allergisk reaktion på en av komponenterna i den använda kosmetiska produkten. Dessutom är det skadligt om ögonfransarna är krullade dagligen med termiska pincett. Härav blir håren spröda.

Curling ögonfransar i stugan

Mästarna som arbetar här är professionella inom sitt område. De kommer att uppskatta ögonfransarnas tillstånd och, efter att ha lyssnat noggrant på kvinnans önskemål, kommer att ge råd om den optimala versionen av vågen till henne. Dessutom kommer befälhavaren vid val av en metod att ta hänsyn till dess kontraindikationer. För att krulla ögonfransarna i salongen kan du använda någon av dessa metoder:

Permalink for ögonfransar

Denna metod är väldigt populär, eftersom den ger ett bestående resultat. Effekten varar upp till 30 dagar, och om så önskas kan proceduren upprepas efter 2-3 månader. För att utföra en sådan "operation" behöver du ett speciellt kit för lockande ögonfransar. Förfarandet är följande:

 1. Håren är dekontaminerade och sårade på speciella rullar (utåt liknar de hårkronor).
 2. Samma ögonfransar görs med hjälp av en speciell gel.
 3. Efter 25 minuter neutraliseras detta läkemedel och sedan fixeras resultatet av en speciell komposition.

Biokemisk krökning av ögonfransar

Denna metod anses vara mer sparsam. Det rekommenderas för användning av personer med allergisk reaktion på en kemikalie. Carving ögonfransar ger ett fantastiskt resultat. För att njuta av effekten av vågan under lång tid, den första dagen du behöver komma ihåg om dessa begränsningar:

Curative eyelash curler

Denna procedur gör att du kan uppnå ett anmärkningsvärt resultat. För att locka ögonfransarna är denna metod möjlig, även om håren är tunna, korta och sällsynta. Effekten varar upp till tre månader. Curled eyelashes växa bättre och snabbare. Tekniken för denna procedur är följande:

 1. Curling av korta tunna ögonfransar utförs efter rengöring och avfettning.
 2. På ögonlocken appliceras en närande grädde.
 3. Ögonfransar appliceras på en silikonvals.
 4. Håren är täckta med en speciell gel.
 5. Över keratin läkemedlet appliceras.

Elektrisk våg för ögonfransar

För detta förfarande används professionella enheter, även om det finns hushållsapparater till salu som enkelt används hemma. Anordningen för krullning av ögonfransar fungerar enligt principen om krulljärn. Under proceduren är det viktigt att mastern korrekt beräknar termisk exponeringstid. Annars kan du brinna håren och göra dem sköra. Professionella curlingjärn för ögonfransar är utrustade med pensel. Tack vare detta uppnås en trippel effekt:

Curling ögonfransar hemma

Att se lyxigt är det inte nödvändigt att gå till en dyr skönhetssalong. Du kan göra ögonfransar hemma. Men för att förfarandet ska passera utan oväntade överraskningar och resultatet inte svika, måste du följa följande regler:

 1. Innan du använder ett speciellt läkemedel måste du genomgå ett litet test som hjälper till att identifiera förekomst av en allergisk reaktion (om någon).
 2. 15 minuter före proceduren måste du applicera ett näringsämne i ögonlocket. För detta kan kräm eller olja (hjul, burdock eller annat) användas.
 3. Innan du köper läkemedlet måste du noggrant inspektera förpackningen, titta på datumet för att se till att det inte är utgått. Enheten instrueras om hur man använder curlingjärn för ögonfransar.
 4. Arbeta med droger ska vara noggrant. Får inte gelén eller annan använd produkt i ögonen. Om detta händer bör du tvätta med mycket rent, varmt vatten.
 5. Om klåda, brännande eller annat obehagligt tillstånd uppstår, är det nödvändigt att omedelbart sluta med proceduren och kontakta ögonläkaren.

Hur man lockar ögonfransar med tång?

Denna teknik har stora fördelar:

Bristerna i denna metod är brister i det uppnådda resultatet. Den graciösa formen varar inte länge. Förfarandet själv hemma utförs enligt följande:

 1. Curling ögonfransar före eller efter applicering av mascara - det är inte en fråga om valet. Innan proceduren måste du göra sminkborttagare. För att avlägsna rester av kosmetiska och sebum är det bättre att använda en vattenbaserad rengöringsprodukt.
 2. Vid munstyckets kant bör tangen spridas tunt med lim.
 3. Tryck noggrant på enheten på ögonfransens tillväxt. Det är viktigt att följa säkerhetsreglerna för att förhindra skador på ögonlinsens känsliga hud.
 4. Om rullar används under proceduren, måste de limmas till hörnen av ögonen med en platt del.
 5. Det är nödvändigt att vara övertygad om att tångar för en våg av ögonfransar tätt angränsar till ögonlocken.
 6. Med en träapplikator vänds håren uppåt. Det är viktigt att se till att ögonfransarna inte håller sig ihop.
 7. En bomullspinne appliceras på håret med ett mjukmedel. Gör detta noggrant, så att det inte kommer att hamna i ögonen.
 8. Med pincett täcker de nedre ögonlocken med petroleumgel. Vid denna tidpunkt bör ögonen hållas stängda.
 9. En fixator appliceras på munstycket och håren behandlas med anordningen i 15 minuter.
 10. Använd en ren bomullsplatta, ta bort rester av fixeraren.
 11. Cilia täcka med vegetabilisk olja.
 12. Sprid neutraliseraren jämnt och låt den stå i 10 minuter.
 13. Ta bort renaren och torka håren.

Hur man lockar ögonfransar med en sked?

Du kan köpa ett charmigt utseende utan newfangled instrument. Det är här besticket kommer in. Så här lockar du ögonfransar med en sked:

 1. Det är nödvändigt att välja rätt storlek på besticket. Skedan ska vara något större än ögat.
 2. Placera besticket i varmt vatten och torka av det med en pappershandduk.
 3. Skeden placeras horisontellt och pressas försiktigt mot ögonlocket. Kanten bör vara intill den övre linjen av ögonfransningstillväxten. Den rekommenderade tiden för exponering av varmmetall på håren är 30 sekunder.
 4. Kontrollera resultatet. Upprepa proceduren om det behövs.
 5. Samma manipulationer utförs på andra ögat, återigen värmer upp skedet.
 6. Applicera mascara på håret för att bevara sin böjning.
 7. Medan det dekorativa verktyget inte är fryst, kamma ögonfransarna snyggt. Då måste du försäkra dig om att böjningen inte går förlorad.