Biscuit i multivarken

Gästerna är redan på väg, och du har absolut inget gott för te? Oroa dig inte! Låt oss ta reda på dig med recept för kakaoberedning i en multivark. Det visar sig inte bara väldigt frodig och välsmakande, men det tar inte mycket tid.

Biscuit på en lemonad i en multivariate

ingredienser:

beredning

Tänk på ett enkelt sätt hur man gör en kex i en multivark. Ägg slå blandaren med socker i en vit, frodig massa. Häll sedan lemonad, vegetabilisk olja och ät degen. Smör koppen av multivarken med smör och häll försiktigt den beredda blandningen. Vi bakar en honungskaka i multivarket i ca 1,5 timmar, öppnar med jämna mellanrum locket och kontrollerar att en tandpetare är redo. Låt den färdiga delikatessen kyla, strö över pulveriserat socker och servera det till bordet!

Svampkaka med en körsbär i en multivark

ingredienser:

beredning

Så häll ut en halv servering sockerpulver i skålen, sätt vanilj, äggulor och rista allt med mjukat smör. Därefter vispa noggrant proteinerna med rester av pulver i ett starkt skum och sätt en nypa salt. Kombinera försiktigt proteinmassan med äggulan, sylla mjölet i dem och ätt försiktigt degen. Vi sprider den i multivarkens skål, och ovanifrån sätter vi körsbäret, ställer in "Baking" -läget och koka i ca 40 minuter. Klar kex med körsbär kyla och strö med pulveriserat socker.

Kockostkaka i en multivark

ingredienser:

beredning

Smaka på ägg och socker tills bildandet av toppar med en mixer. Sedan gradvis häll det siktade mjölet i förväg, blanda och sätt åt sidan degen. Stugaost torkas genom en sikta och blandas med socker och smör. Mina äpplen, skuren i skivor, ta bort kärnan. Vi smörjer skålen i multivarkoljan och lägger lite deg på botten. På toppen av skivorna av äpplen och häll lite mer deg. Därefter täcka hela ostmassan och häll den resterande degen. Vi skickar kexen med äpplen till multivarken och lagar mat på "Baking" -läget i 65 minuter. Efter färdig signalen lämnar vi vår curry charlotte i multivarqueen i ytterligare 20 minuter och slår på "Uppvärmning" -funktionen. Öppna sedan locket, låt bakningen svalna lite, sätt in en platt skål och vänd snabbt kakan. Vi dekorerar det med pulveriserat socker och serverar det för te!

Svampkaka med kokt vatten i en multivark

ingredienser:

beredning

Låt oss analysera, ytterligare ett alternativ, hur man ska baka en kex i en multivark. Vi slår ägg, häll socker, häll varm mjölk och smör, blanda. Blanda i en separat skål mjöl, bakpulver, soda och kakao, och skift sedan försiktigt massan till en vätskeblandning. Häll i hett kokande vatten i slutet och blanda den resulterande degen noggrant tills den är jämn. Smörj koppen av multivarkoljan och häll degen direkt i koppen. Vi bakar en kex i en multivarkett, i "Baking" -läget 60 minuter, och efter signalen lägger vi programmet "Uppvärmning" och väntar ytterligare 20 minuter. Öppna sedan locket, skift den färdiga pajen till en vacker maträtt och ring alla till bordet för att dricka te!