Attic Finishing

Innehavare av privata hem vet förhand om fördelarna med vinden rum. Med den korrekta utformningen av en tråkig vind med ett lutat eller vinklat tak kan du få ett ganska mysigt vardagsrum eller studie.

Och det kan verkligen inte göra utan en tillförlitlig och vacker inredning på vinden . I den här artikeln kommer vi att berätta om möjliga alternativ för en sådan transformation.

Dekorativ mansard dekoration

Innan du börjar dekorera designen på vindsvågen, är det nödvändigt att ge honom en tillförlitlig värmeisolering.

Titta på alternativen för att klara taket och väggarna på vinden, det första som kommer att tänka på är trädet. En sådan faktura är lämplig i alla inredningar, oavsett om det är bostads- eller bostadsrum.

För vackra finish i landet stil , alpina chalet, provence eller loft, karakteristiska för hus i landet, är trädet ett idealiskt alternativ. Dessutom, med denna finish är huset fyllt med en trevlig arom.

Att avsluta vindfodret under trädet är inte ett billigt nöje, men mycket hög kvalitet, vacker och hållbar. Träklädsel är väldigt praktisk, kräver ingen speciell vård och gör inredningen mysig och bekväm. För bättre effekt kan beläggningen lackas eller lackeras.

Mycket attraktiv och alltid trendig är ytan på vinden med en foderimitation av baren. Synligheten hos en fast logg skapar i rummet en trevlig atmosfär i byhuset, och ljud- och värmeisoleringsegenskaperna skapar ett bekvämt mikroklimat i rummet.

MDF-paneler på vinden trimmer är mer lämpade för att dekorera en studie eller ett hem gym.

Den mest populära bland alla befintliga alternativ är taket på vinden med gipsskivor - det mest praktiska och prisvärda sättet. Tillsammans med värmaren ger den väggar och tak med en anständig värmeisolering. Efter avslutning på vinden med gipsskivor kan väggarna täckas med dekorativt gips eller målade.

Det är lämpligt att använda tapeter för dekoration av vinden, men det är inte alltid praktiskt. På grund av temperaturförändringar på vindsalen kan väggarna förlora sin överklagande.

Om du bestämmer dig för att utrusta badrummet under taket på huset, är det nödvändigt att säkerställa ett säkert skydd av väggar, tak och golv från fukt. Avsluta badrummet i vinden mosaik, fuktresistent gipsskivor eller marmor kakel - den mest optimala lösningen för alla ytor.

Att avsluta vindsurfing eller blockhus är ett praktiskt och prisvärt alternativ. Paneler på väggar och tak ser snyggt ut, efterliknar olika texturer, harmoniskt kombinerat med andra typer av beläggningar.

Dekoration av vinden med laminat är den mest universella lösningen. Detta material har visat sig i golvets roll. Det är hållbart, slitstarkt, motståndskraftigt mot mekaniska skador, i designen av väggar kan enkelt överträffa alla sina konkurrenter.