Hur slappna av med Jude Law och Philip Koon i Los Angeles?

För första gången sågs den brittiska skådespelaren Jude Law med psykologen Philippe Coune i augusti 2015 för en promenad runt Rom. Då fästde ingen vikt vid denna händelse, och skådespelareens fans bestämde sig för att den mystiska främlingen var en annan förbigående förälskelse för Lowe. Men efter 8 månader såg paret igen tillsammans, men nu hände det i Los Angeles.

Weekend Juda och Philippi var fyllda av ömhet

Paparazzi fångade den berömda skådespelaren och hans älskare på måndag. Från det ögonblick de slog på kamerorna kramade Jude och Philip varandra, helt och hållet gömmer sig inte de irriterande fotograferna. Att döma av hur paret stannade blev deras känslor till ett ganska seriöst förhållande.

För en promenad kom Jude och Philippe närmare middagen och åtföljdes av Lowes barn från Sadie Frost, 13-årige Rubins son och 15-årige dotter Iris med två vänner. Ungdomarna var dock mer benägna att skilja sig från fadern än hos honom. Barn försökte nu och då fly från ensam till Venice Beach, medan Judy och hennes älskare inte tyckte om den här tanken. Som ett resultat gick unga människor att sola, och Lowe och Coon gick och shoppade, nu och då, stoppa och ta bilder med skönheterna i Los Angeles.

Läs också

Philip erövrade Juda vid första anblicken

Enligt information från västra tabloids är det känt att det här intressanta paret träffades på en fest med vänner. Judas blev omedelbart och fullständigt besegrad av Philips intellekt och skönhet. Och hon hade verkligen något att överraska, för hon tog examen från tre universitet samtidigt: Birmingham, London och Lida. Nu arbetar Philippe som en oberoende konsult inom psykologi och fokuserar på människor från storföretagens värld.

I en av hans senaste intervjuer erkände Jude Lowe: "Jag gillar verkligen Pippa. Hon är smart, och jag är väldigt glad att hon inte arbetar i showbranschen. Pippa erövrade mig, och jag vill verkligen att vårt förhållande fortsätter att utvecklas. "