Designer soffor

Ett mysigt vardagsrum är svårt att föreställa sig utan stoppade möbler. En elegant designbänk kan vara den främsta accenten i inredningen. Sådana möbler kombinerar funktionalitet och lyxig design.

Funktioner av designer soffor

Designer soffor skiljer sig från standardmodeller, först och främst ursprungliga former. Fortfarande kan de kallas icke-standardiserade. Designer soffor kan styleras som ett moln, en blomgräsmatta, en skål, ett skal och en hängande design. Till exempel känner alla till en soffa i form av kvinnliga läppar av Salvador Dali.

Corner design soffor har inte nödvändigtvis rätt geometriska former. De kan göras i form av en polygon, en halvcirkel, en våg. Ofta monteras hörnmodeller i mitten av rummet för att skilja avståndet. De är ganska massiva.

Den designer bäddsoffa är också en sovande extrasäng, det kommer att glädjas med sin skönhet och funktionalitet. Alla exklusiva soffor har en ovanlig geometrisk form, nyckfulla krökta former av ryggar, ursprungliga armstöd, intressanta detaljer om mållinjen.

Modular designer soffor består av transformerade element som gör att du kan skapa en mängd olika kompositioner. Sockersdelarna består av olika delar som inte är fasta på varandra, vilket gör det enkelt att ändra situationen i rummet. Modulära soffor kan nå mycket imponerande storlekar, använda olika geometriska former.

Designer soffor i köket är snygga och kompakta. De har olika konfigurationer och färglösningar. Bekväm soffa, som ligger runt matbordet, kommer att ge ett rekreationsområde. En icke-standard och bekväm lösning för köket kan vara en modell med inbyggd bänkskiva. Ovala kombinationer eller eleganta miniatyrsoffor på metallben är perfekta för en inredning i ett litet kök.

Den snövita halvcirkelformade soffhörnet kommer att se lyxigt och elegant ut i ett rymligt matsal eller vardagsrum och bli en prydnad av inredningen.

Designermöbler skapar en speciell stämning, en vacker soffa har ofta huvud accent i rummet. För originalprodukter används vanligtvis trä, kvalitetstyg, läder eller päls, originaldelar. En sådan soffa blir en riktig stolthet i huset.