Vad är Hollywood-stjärnorna intresserade av?

Som de säger har de rika sina egenskaper! Med en stor summa pengar och fritid kan du släppa din fantasi och djärvt genomföra dina idéer om fritid. Hollywood kändisar fantasera inte på barnsligt sätt. Vad händer i livet för stjärnorna utanför uppsättningen, vad gör de när nästa bild redan är ute och multimillion-dollaravgiften tas emot? Vi kommer att prata om de vanliga hobbysna hos några Hollywood-aktörer och skådespelerskor.

Farlig insamling

Angelina Jolie har en passion för kalla vapen. Den första dolkningen i hennes otroligt rika och ovanliga samling presenterades av skådespelerskan på hennes 12-årsdag, och nu försöker stjärnan att införa barnen en omtänksam och försiktig inställning till vapen. På den 7: e födelsedagen fick den äldste sonen Jolie som en present från sin mamma en gammal kniv, men i ett av intervjuerna berättade skådespelerskan att hennes hela imponerande samling är låst och barnen inte har tillgång till det. Bland de osäkra proverna finns moderna knivar av olika tillverkare och storlekar, liksom gamla dolkar, antika daggers.

Hollywood "Outcast"

Tom Hanks fann en lugn och säker hobby för sig själv - skådespelaren samlar skrivmaskiner, idag finns det mer än trehundra. Hanks säger att han har en favoritmodell - Vintage LC Smith Corona, som släpptes 1946, och speciellt noterar Olimpia SM8, som producerades på 60-talet i Tyskland. Aktörens entusiasm är inte bara intressant, men som det visade sig vara användbart. Kunskapen om stjärnan "Terminal" och "Forest Gump" var efterfrågan av samtidiga. Så blev skådespelaren en konsult till teamet av programmerare som gjorde emulatorn av en skrivmaskin till iPad. Hanks deltog i utvecklingen av ansökan som simulerade arbetet på en skrivmaskin, tillsammans med byrån Hitcents.

"Space Dead" och hemgarn

Quentin Tarantino samlar olika brädspel, klassificerar dem enligt biografens genrer. Av dessa är de mest älskade "universum" och "de döda dagarna". Den första i fokus ligger nära sci-fi-thriller "Space Odyssey 2001".

Julia Roberts och Uma Thurman, som det visade sig, älskar att sticka, och ibland tar Roberts hans sticknålar med sig.

Läs också

Bland Hollywoodstjärnor finns det också datorspelare och, oväntat för alla, blev en av dem Nicole Kidman. Efter filmning slappnar skådespelerskan framför en stor plasma och plockar upp sitt favoritprefix.