Nickys bror Minage dömdes till 25 år för att våldta sitt styvdotter

Niki Minage, som tills nyligen trodde på sin bror Jelani Marazhs oskuld, som anklagades för att våldta ett 11-årigt barn och fortsatte att kommunicera med honom, kommer nu att kunna visa sin omvårdnad genom att besöka honom i fängelse ...

Allvarlig mening

Förra torsdagen dömde Nassau tingsrätt i New York den 38-årige Jelani Marazh, som är bror till den populära amerikanska sångern Nicky Minage, efter en grundlig prövning.

Juryen fann mannen skyldig i upprepat sexuellt våld över det 11-åriga styvdotteret. För hans brott, kommer Marjah, som hotades med fängelse i livet, att gå i fängelse, där han kommer att spendera 25 år.

Jelani Maraj kommer till torsdagsrätten

Fruktansvärda detaljer om vad som hände

Offeret, som vid tidpunkten för utfrågningen var 14 år gammal, vittnade sig mot hennes plågmästare i domstol och beskrev trakassens trakasserier, som ibland rapade henne flera gånger om dagen i sju månader (från april till november 2015) medan hon mamma var på jobbet.

Som bevis på mannens fel i det fallet finns spår av hans sperma på flickans pyjamasbyxor, liksom hennes yngre brors vittnesbörd som bevittnade ett sexuellt övergrepp på sin syster.

Mor Nicky Minage och Jelani Marange åtföljd av en advokat
Läs också

Lugn som en boa constrictor

Jelani själv, som hörde domen utan spår av spänning, förnekar helt sin skuld och insisterar på att hans ex-fru och hennes barn ljuger och avser att överklaga.

Enligt honom kom flickans flitiga mamma upp med denna historia för att utpressa sin rika syster och för en belöning på 25 miljoner dollar är redo att ge upp alla avgifter.

Nicky Minaj med sin bror