Jimmy Kimmel erkände att han snart skulle bli en pappa för fjärde gången

En välkänd 49-årig amerikansk komiker, skådespelare och presentatör Jimmy Kimmel blev senast utsedd som ledande Oscar-2011-pris. Detta är hans debutuppdrag, vilket ledde Jimmy till raptur. I sitt tal om detta evenemang tackade värden inte bara arrangörerna för att lita på honom, utan också delade de glada nyheterna från hans personliga liv.

Jimmy Kimmel och Molly McNearney

Jimmy kommer snart ha ett annat barn

Oscar kommer att tilldelas den 26 februari 2017. Alla reklamkampanjer i denna fråga är dock redan på gång. Kimmel talade om en av dem och sade följande ord:

"Jag är väldigt glad att lotten föll på mig. Det är en stor ära för mig att framstå som presentatör för Oscar 2017 Awards. Och jag kan försäkra dig om att detta inte är den sista glada händelsen i mitt liv nästa år. Min fru är gravid! Hon bär nu vårt andra barn. Vi har redan gjort ultraljud och allt är bra med oss. Det är sant att vi bad barnets kön att inte rapportera. Molly och jag vill verkligen att detta ska vara en överraskning. "
Jimmy Kimmel och Molly McNearney med hennes dotter

Dessutom erkände Jimmy att nu är hans liv fyllt med mycket ljusa och glada stunder:

"Jag trodde aldrig att i 50 år blir jag lyckligare än i min ungdom. Jag är Oscarspresentant, jag har bara ett fantastiskt sex. Är det inte underbart? ".

Förresten, Kimmel, sedan 2009, bor i ett borgerligt äktenskap med Molly McNearney, manusförfattare av sin egen show "Jimmy Kimmel live". Paret har ett gemensamt barn, Jane dotter, som föddes 2014. Innan Molly Jimmy var redan gift. I sitt första äktenskap hade han två barn.

Läs också

Många trodde inte på utnämningen av en komiker

Trots det faktum att i Amerika Kimmel helt enkelt är adored, och hans show "Jimmy Kimmel live" är bevakad av åskådare i alla åldrar, trodde många inte på hans utnämning som en Oscar. På hans Twitter-sida uppstod en tvist mellan fansen, där Jimmy måste gå med för att klargöra situationen. Här är vad skådespelaren skrev:

"Ja, jag ska leda Oscar." Detta är inte en rally. "

Dessutom klargjorde lite situationen och publikationen Hollywood Reporter och skrev på sina sidor sådana ord:

"Tack vare hans show är Jimmy Kimmel nu väldigt populär. Överföringen matas ut på ABC-kanalen. Den andra dagen blev det känt att denna kanal köpte ut rättigheterna att visa Oscar -2017. Därför är Kimmels möte ett mycket förutsägbart steg. "