Agadir - surfa

Agadir anses vara en av de mest populära turistmålen i Marocko . Den här staden ligger vid Atlantkusten. Tack vare sandstränderna och utmärkt väder har Agadir vunnit en välförtjänt popularitet bland strandälskare och surfare. De gillar en magnet som lockas här. Nära byn Tamrat, norr om Agadir, skapar de till och med hela bosättningar.

Kusten norr om Agadir är den mest populära surfplatsen i Marocko . Här finns cirka 20 stora surffläckar och dussintals små kända. Det finns också populära byar för surfare: Tamra och Taghazut, där lokala, det vill säga permanenta och besökande läger är baserade.

Funktioner av Surfing i Agadir

  1. Huvuddelen av surfing i Agadir är att den kan träna året runt och med vilken nivå som helst av förberedelserna. Fläktar med höga vågor bör komma hit från oktober till april, nybörjare - under sommarmånaderna. Under alla omständigheter kommer överflöd av surfpunkter att tillåta varje surfare att fånga sin våg.
  2. Hemligheten hos de lokala surfkamparnas popularitet ligger i lägre priser jämfört med de europeiska. För ganska demokratiska belopp här kommer du att erbjudas boende med mat, ombord hyra och träning.
  3. Det äldsta surfläget i Agadir kallas Surf Town Marocko. Det ligger i byn Tamra och har under många år skaffat sina kunder kvalitetsservice, som alltid får de mest underbara recensionerna. Ett annat känt läger - Mint Surf Camp - ligger på samma plats, men skillnaden är att den är orienterad mot européerna.
  4. Det finns också en rysk surfskola i Agadir. Det heter Banana Surf Camp, och ligger i byn Aurir. Huvudlägret på denna skola är trasig precis vid havet, förutom det finns andra typer av boende. Detta läger är också känt för sin professionella service och individuella inställning till var och en.