Fes Hotell

Om du vill uppleva den perfekta aromen av arabisk kultur och njut av en underbar semester, behöver du bara besöka staden Fez i Marocko . I den här staden vill du säkert stanna länge, så det är värt att ta ett hotell på allvar. Vi kommer att prata om detta i vår artikel.

Femstjärniga hotell

Hotell i Fez får alltid mycket bra recensioner. I denna stad är femstjärnan mer än tio. I grund och botten är de i centrum av staden, men du kan hitta ett bra alternativ bortom. Sådana hotell skiljer sig från andra genom deras extraordinära design, eleganta rum och förstklassig service. Tänk på de ljusaste företrädarna för denna kategori.

Palais Faraj Suites & SPA

Hotellet ligger i första hand för alla gäster i staden, eftersom det ligger i hjärtat av det tidigare slottet. Från sina rum, som i din hand, kan du se den lokala Medina, i andra frågor, och Fes själv. Den lyxiga, glamorösa inredningen av hotellet är till stor smak för alla besökare. På sitt territorium finns det två eleganta restauranger, en bar, ett disco, en idrottshall, simbassänger och så vidare.

På listan över tjänster utöver standarden (barnflicka, frukostleverans etc.) hittar du en nutritionist, träningsassistent, läkare och animatörer. Hotellets personal kommer att göra sitt bästa för att göra din semester så bra som möjligt. Förresten, varje anställd kan prata tre språk (engelska, arabiska, franska). Många lokala invånare i Fes går hit för att besöka sitt territorium det bästa kosmetiska centret. Det sysselsätter professionella från hela världen (Thailand, Schweiz, Indonesien, etc.).

Michlifen Ifrane Suites & SPA

Ett annat utmärkt hotell i Fez. Det ligger i den södra delen av staden, nära den vackra parken Ifran. Här hittar du lokala restauranger , pooler, domstolar och gym. Interiören på detta hotell är utmärkt och konservativ: element i naturligt trä sammanväxlas med sten. Rummen domineras av oliv och violett nyanser. Listan över hotelltjänster är imponerande för alla besökare. Här hittar du massage, vattentransport och uthyrning av fiskeutrustning, cykelturer och till och med ridning.

På hotellets restauranger finns särskilda menyer för barn och vegetarianer. Den vänliga och gästvänliga personalen kan prata fem världsspråk. Rummen på hotellet är mysiga och utrustade med alla nödvändiga apparater. Egenheten hos hotellet var att barn under 11 år bor gratis i rummen, men för att hyra sängar behöver de betala ett relativt litet belopp.

Riad Fes

Denna plats skiljer sig bland alla hotell i sin färgning. I det kommer du att känna dig som en riktig arab. I restauranger (endast två i territoriet) serveras läckra, utsökta rätter av nationella rätter. Hotellet har ett speciellt hookah-rum, simbassänger, barnklubb, solarium, bibliotek, etc. Det finns två affärer och ett dygnet runt apotek direkt på plats. Du kan ringa en läkare till ditt rum (mot avgift).

Du kan tillbringa din fritid i hotellets frodiga trädgård eller på en av de soliga terrasserna runt poolen. Rummen har luftkonditionering, gratis internet, satellit-TV, hårtork, värdeskåp och minibar. Hotellet accepterar inte husdjur och barn upp till ett år. Barn upp till 2 år barnsängar i rummen och bo gratis.

Fyra stjärniga hotell

Hotell i Fez som fick 4 stjärnor, är relativt inte lika bra som femstjärniga av förståeliga skäl. Men det betyder inte att i dem kommer du obehagligt att spendera din semester. Tvärtom kan du njuta av det, inte oroa dig för någonting. Hotell i denna kategori har redan blivit kär i många turister och får många bra recensioner. Naturligtvis blir resten i dem billigare än i femstjärnan. Listan över de bästa 4-stjärniga hotellen i Fez inkluderar:

Alla är i centrum av staden och är mycket populära bland turister. Rummen är mysiga och rena, utrustade med moderna möbler och apparater. Listan över tjänster på hotell är rik nog: tvättvakter, restauranger, kurirer, tränare, barnmorskor, läkare etc. Naturligtvis finns det i fyra-stjärniga hotell pooler, gym, massage rum, restauranger och barer. Vila i dem passar unga par, familjer och bara ensamma resenärer. Ägarna av dessa hotell gjorde allt för att säkerställa att din semester fylldes med fred, värme och goda känslor.

Tre stjärnor Hotell

Hotell i Fez, som fick tre stjärnor, är också ganska populära bland turister, eftersom de har relativt låga priser på boende. I dem hittar du inte lyxlägenheter, men för att ta bort ett mysigt och rent rum kan enkelt visa sig. Det finns många trestjärniga hotell i Fez, de är mest spridda i olika avlägsna hörn av staden. Detta är deras fördel, för långt ifrån centrum kan du njuta av lugn och ro. De ljusaste företrädarna för denna kategori av hotell är:

I dem kan du stanna hos en stor familj eller ett roligt företag. På restauranger serverar hotellen utsökta nationella och europeiska rätter. Snäll och mottaglig personal kan prata två språk och hjälpa dig i alla frågor. Du kan spendera intressant tid i poolen, gym eller i vila rummen. För barn finns lekplatser, klubbar och barnpassning. Hotellrummen serverar utsökt frukost och middag tillkommer mot en extra kostnad.