71-årige Sher har arrangerat en oförglömlig show på Billboard Music Awards 2017

Den 71-årige sångaren Cher kan överraska. Återigen bevisade hon detta genom att visas på Billboard Music Awards 2017, där hon fick en utmärkelse i kategorin "Icon". Konstnärer med denna titel behöver inte utföra vid denna ceremoni, men Sher bestämde sig för att inte följa traditionerna, men att behaga sina fans med en spektakulär prestanda.

Cher på Billboard Music Awards 2017

Cher upprepade bilden av 1989

Innan han fick priset från händerna på Gwen Stefani bestämde sig Cher för att behaga hennes fans med låten Turn Back Time, som blev kult i slutet av åttiotalet. 1989 kom ett videoklipp med 43-årige Cher fram på skärmarna, som framträdde i den med en voluminös frisör av svart krullar, baddräkt, höga stövlar och en slarvig omslagen bikerjacka. Den 71-årige sångaren visade också en liknande bild på Billboard Music Awards 2017. Trots att Cher hade den här snygga, transparenta svarta överdelen, broderade med strass, ja, annars var bilden väldigt som den som alla hade sett för 30 år sedan. Efter en förtrollande prestation, kontaktade Gwen Cher och presenterade "Icon" -priset.

Sher
Cher upprepade bilden för 30 år sedan
Cher tar emot priset från händerna på Gwen Stefani

Tro och bröst, täckt med hjärtan

Efter att alla kom ihåg Cher för 30 år sedan bestämde sig sångaren för att träffa publiken ännu mer. Nästa låt som Cher utförde var Tros hit. För att fullt ut representera de bilder som beskrivs i sången blev Cher till en vacker diva som före publiken uppträdde i glänsande stövlar, en snövit peruk och en ovanlig kostym bestående av många briljanta band. Outfiten var så otroligt att vissa delar av kroppen, som bröstvårtor, endast var täckta av rosa hjärtan gjorda av strass.

Efter slutet av sherzen på Internet bröt Internet sig i eulogies från fansen. Många kunde inte förstå hur på 70 år kan du se så vacker ut. Medan Cher inte kommenterade fansens kommentarer gav hon en kort intervju om ämnet ålder.

Cher tvekar inte att visa sin kropp
Läs också

Jag trodde inte att jag skulle leva för att vara 70 år gammal.

För några dagar sedan firade den legendariska sångaren Sher hennes 71-årsjubileum. Det var ungefär åldern som hon bestämde sig för att prata i sin intervju till utgåvan av Billboard, som hon gav på tisdagens födelsedag. Här är orden i det:

"Jag hatar att bli gammal. Min ålder ångrade mig alltid. För ungefär 20 år sedan trodde jag inte att jag skulle leva i 70 år. Nu, när figuren 71 rusar genom mitt huvud, är jag verkligen rädd. Men mest av allt är jag inte rädd för numren, men för att jag inte redan så aktivt kan dansa och flytta runt scenen, som för 20 år sedan. Men i allmänhet är jag nöjd med mitt liv. Ser tillbaka kan jag med självförtroende säga att jag bodde ett mycket svårt och svårt liv, men hon var verkligen glad och ljus. "