Angela Bassett, Lupita Niongo och andra i fantastiska klänningar på premiären av "Black Panther" i Los Angeles

Igår i Los Angeles premiär av en ny film från studion MARVEL, som kallades "Black Panther". I det här sammanhanget utgjorde den trendiga lila matta spåret stjärnorna i den här filmen, som spelade huvudrollerna, liksom ett stort antal berömda gäster. Det mest intressanta är att alla närvarande var klädda väldigt ljust, vilket nu är väldigt sällsynt för Hollywood.

Chadwick Bozeman med fans

Lupita Niongo och andra gäster i premiären

Nästan strax efter att händelsen började, såg två av de viktigaste huvudpersonerna på kvällen framför pressen: Stan Lee är skaparen av MARVEL-serierna och skådespelaren Chadwick Bozeman, som spelade huvudrollen i Black Panther. Trots att skillnaden i ålder mellan de två männen var signifikant, chattade de mycket snyggt med varandra och log. Efter bildsessionen var över, gick Chadwick för att ge ut autografer och göra salfi med alla kommande.

Skaparen av serierna MARVEL Stan Lee och skådespelaren Chadwick Bozeman

Och medan huvudaktören i filmen "Black Panther" var upptagen med att kommunicera med fansen, före pressen verkade skådespelerskan Lupita Nyongo. Den 34-åriga kändisen gjorde en riktig känsla, för ingen förväntade sig att hon skulle bära en sådan fantastisk klänning. Denna outfit Lupite togs upp av hennes stylist Mikaela Irlanger, som var glad över sina kostymer i bandet "Black Panther". Produkten var en ljusviolett lång chiffongräkt som var dekorerad med ett stort antal olika stenar belägna på bältet, krage och axlar. Enligt många modeexperter blev den här bilden på premiären av filmen från MARVEL den mest levande och minnesvärda.

Lupita Niongo

Trots detta vill jag nämna andra skådespelerskor som visade sig på premiären och var inblandade i "Black Panther". Så, på lila matta kom Dana Gurira ut och visade alla en svart och rosa klänning med en chic flounce på hennes vänstra axel, broderad med en svart buggle. En annan intressant bild visade Angela Bassett. Skådespelerskan kom till evenemanget i en ljusgul lång klänning, som var gjord av frans och en ovanlig krage som visuellt liknar ett element av etnisk klänning av Afrikas folk.

Danai Gurira
Angela Bassett

Efter Angela framför fotografer verkade en annan inte mindre levande kändis. Skådespelerska Janesia Adams-Ginyard verkade på den lila banan i en ganska ovanlig outfit: en frodig lång kjol, en topp och en hatt-halsduk. Dessa produkter var gjorda av ljusgult material, på vilket en prydnad som liknade afrikanska motiv applicerades.

Janesia Adams-Ginyard

Bredvid journalisterna såg skådespelaren John Kani, som satte på Afrikas folkklänning. Förutom ovanstående aktörer vid evenemanget fanns det andra, ganska intressanta personligheter. Sångaren Jeanelle Monet ställde sig på mattan i en lång svart klänning med olika färgmuffar: vit och blå. Sångaren lade till en färgstark choker, en ovanlig hatt och en koppling med blå stenar. Filmstjärnan Michael B. Jordan kom till evenemanget i en svart kostym, samma färgskjorta, slips och skor, dekorerad med ljusa färger.

John Cani
Michael B. Jordanien
Jean Monet
Läs också

"Black Panther" - en berättelse om Wakanda-riket

Plotten av "Black Panther", liksom alla andra filmer skapade av serier, är dock ganska fantastisk. Betraktaren kommer att se historien om det förlorade kungariket Wakanda, som visuellt liknar det moderna Afrika. I samband med det faktum att det finns ett stort antal värdefulla mineraler i detta tillstånd, vill utomstående vinna det. För att rädda Wakandu går rikets prins till omvärlden, och han kommer att bli hjälpt av superhero kostym, som kallas "Black Panther".

Poster för filmen "Black Panther"