Metallpaneler för fasad

Metallpaneler för fasaddekoration är modernt material som används i privat eller industriell konstruktion. De är plåtar av galvaniserat stål eller aluminium med spår som är målade i vilken färg som helst. Sådant material ger hög slagmotstånd, skyddar byggnaden från påverkan av atmosfärisk nederbörd och mekanisk skada.

Egenskaper av metallfasadpaneler

Metallfasade paneler för fasader kan ha en slät eller perforerad yta, är platta, med revben eller ribbor, skyddad av en polymerbeläggning. Materialet är frostbeständigt, brandbeständigt, korrosionsbeständigt, lång livslängd. Panelerna är lätta att installera och kräver ingen extra materialbehandling. Konstruktionen i sig har en lätt vikt och kräver ingen ytterligare förstärkning av fundamentet.

Facing fasaden med metallpaneler kan tillverkas under bräda eller ved, för någon form av trä, sten eller tegel . Imitationen av liknande material är mycket lik originalet, är en populär lösning i modern inredning. Paneler används för alla lokaler - hus, garage, verkstäder, för arkivering av kronor.

Paneler av metall är ett hållbart, starkt, miljövänligt material som används som en självständig finish. Det finns flera tekniker för att fixa dem - med skruvar, skruvar, klämmor, nitar. Detta är ett utmärkt sätt att göra huset mysigt ute, med ett brett sortiment kan du belysa någon designidé i mål.

Metallpaneler för fasaden av huset ger kvalitet efterbehandling, sådana väggar behöver inte repareras under en längre tid och kommer att bevara det ursprungliga utseendet.