Bröllopet till ex-flickvän Justin Bieber kostar mer än en miljon euro

Den 26-åriga skönheten, som träffades med Justin Bieber, blev Xenia Deli som en 62-årig miljonär Ossama Fathi Rabah al-Sharifs hustru. Bröllopet av en modell av moldaviskt ursprung och en egyptisk affärsman i räckvidd var nästan kunglig.

Fleeting hobby

Rykten om romanen Justin och Xenia uppstod förra sommaren. I augusti sågs de på ett datum i Los Angeles. Ungdom söt nattvard, sitter vid ett bord, och sedan spelade musiken på piano. Efter att flickan hade spelat en mycket bra filmkärlek för låten Vad menar du?

I slutet av 2015 träffade Playboy-stjärnan sin nuvarande make, som gav henne diamanterna, och Bieber var helt bortglömd.

Läs också

Lyxfest

Det nygifta paret förbundit sig med äktenskap på den grekiska ön Santorini i Pyrgos den 4 juni. Brudgummen har inte stintat och spenderat på att organisera bröllopet över en miljon euro, som uppfyller alla önskningar från en älskad kvinna.

Vid ceremonin döpte Xenia en lace-trimmad Couture klädsel Zuhair Murad med ett fluffigt kjoltåg, vilket för enkelhetens slut började på kvällen under receptionen och skor Jimmy Choo.

Att dela med de nygifta kom ett glatt ögonblick 150 gäster, de placerades på vita stolar på terrassen med utsikt över havet, och brudgummen och bruden bosatte sig under en stor blåkopia av färska blommor.

Den femstegade bröllopskakan, fullt dekorerad med små meringues, var en meter lång. Prostantsevshie hela natten Xenia och Ossama tillbringade flera dagar i Grekland, och vilade, gick på en smekmånad i Paris och Lissabon.