Whey Whey - Hälsofördelar

Serum är en mejeriprodukt, resten efter ostproduktionen. När sura (naturliga, eller med tillsats av löpande enzymer, syra) koaguleras mjölkproteinkasinet och separeras från vätskevallen. Serumområdet är tillräckligt stort, det används i olika recept, det är grunden för beredningen av barnmat, eftersom den kemiska sammansättningen ligger nära moderns mjölk.

Sammansättningen av vassle innehåller mer än tvåhundra komponenter. För ett hundra gram av produkten finns det bara 18 kcal, och detta är 0,8 g proteiner, 0,2 g fett och 3,5 g kolhydrater . Proteiner är mycket biologiska och lättfördelade. Innehåller vitaminerna B, PP, C, E, H, mikro- och makroelement, nikotinsyra. Rik på kalcium (i liter - en daglig hastighet och 40% av kaliumnormen), magnesium- och fosforsalter.

Fördelar med mjölkvassle

Serum bidrar till att återställa tarmmikrofloran efter att ha tagit aggressiva mediciner, liksom slemhinnan i magen, eliminerar förstoppning och rening av toxiner. Om vattensaltbalansen i kroppen bryts, tar det bort överskott av fukt och minskar svullnaden. Kolin (vitamin B4) stimulerar hjärnan och förbättrar minnet. Användbara egenskaper hos vassle manifesteras med det vanliga intaget av ett glas dryck på en tom mage.

Användningen av vassle på en diet

Minska aptiten och minska vikt, du kan ersätta skadliga drycker med vassla. Vid låg fetthalt och kaloriinnehåll skapar serumet en känsla av mättnad och är en bra källa till lätt smältbara proteiner och mineralsalter för att upprätthålla vitalitet och skönhet. För terapeutiska ändamål är vassle användbar i en mängd olika sjukdomar, när andra produkter är förbjudna bidrar det till att härda sjukdomar i matsmältningsorganet, lever, njurar, kardiovaskulärt system, eliminerar dysbios, hudsjukdomar.

Kosmetiska egenskaper vassle

Torka ansiktet med serum har en märkbar vitare effekt, om den används med tillsats av en liten mängd citronsaft .

Rödhet och utslag kan minskas genom att komprimera 15 minuter på problemområdena.

Bränd på solskulden kan räddas inte bara med grädde utan också med bad med tillsats av flera liter serum. Efter proceduren kommer huden att bli mjukare och mer öm, naturligt rengöring av döda celler kommer att inträffa, tillsammans med hårbotten kommer att vara mättad med livgivande element och hårsäckar kommer att stärka.