Vad heter Victoria

Victoria är en blyg och lugn tjej. Han gillar inte konflikter, han förlåter sin vrede snabbt. I ungdomar är det en ljus och ibland något impulsiv person. Till det uppsatta målet kommer det att gå målmedvetet och allvarligt, tills det når det.

I översättning från latin betyder namnet Victoria, "seger".

Ursprung av namnet Victoria:

Hittills finns det flera teorier om ursprunget till namnet Victoria.

Enligt den första teorin kom namnet Victoria till oss från Gamla Grekland. Det är dess muterade form - Quiz, som i översättning betyder "segerrik".

Enligt en annan teori är Victoria ett mycket gammalt romerskt namn. Det finns i romersk mytologi. Detta namn är namnet på den antika gudinnan av seger, vars kult existerade långt före adventen av gudarnas romerska-grekiska pantheon.

Naturen och tolkningen av namnet Victoria:

Little Vick tar ofta funktioner från sin far. Vanligtvis är detta ett lugnt och balanserat barn, ofta självständigt och inte verboserat. På grund av hennes naturliga långsamhet råkar hon sällan vara en ledare i barnens spel. Vika tycker om att lyssna på sina föräldrar som läser böcker till henne, men hon vill inte lära sig att läsa länge. Vika tenderar ofta föräldrar till sin stackars aptit.

I en ung ålder börjar Victoria att "komma till liv", bli mer öppen och sällskaplig. Men som ett barn, har hon inte lärt sig att övervinna sin blyghet, för att försvara sig själv, hon kan kasta sig i ytterligheter - ha på sig för provocerande kläder och sätta på för stark smink. Denna demonstrationsförmåga kommer följaktligen att fastställas i karaktären av Vicki och kommer att bli en av dess huvuddrag.

På skolan lär Victoria sig "inte så bra". Ofta kan inte förstå lektionsmaterialet, gör inte läxor. Med klasskamrater håller sig försiktig. Hon kommer aldrig att ta på sig några sociala kommissioner. Och om hon är tvungen att införa den, kommer hon att försöka överföra den till någon annan på alla sätt eller utföra det "efter ärmarna". Lärare mer än en gång kommer att skylla på Victoria för inkompetens och ouppmärksamhet. Men kamrater, trots en viss överlåtelse av Vicki, behandla henne alltid bra. Först och främst för lugn disposition, diskretion och icke-konflikt.

När du väljer ett yrke, bör Victoria välja en som inte kräver ständig kommunikation med människor. Trots all sin pressning kan Victoria, bli en framgångsrik modell, modell, skådespelerska. En bra karriär är lovad för henne på samma sätt som en författare, en kock, en ekonom, en revisor, en byggare. Victoria kan dock inte leda - hon behöver bara få den minsta rebuffen från sina kollegor, eftersom all hennes affärsaktivitet och aktivitet förångas.

Partner Victoria väljer mycket noggrant, visar, ibland överdrivna krav för framtida make. Och, även när hon redan är gift, tvivlar hon på om hon gjorde rätt val. Om hennes man hjälper Victoria att se till att hennes val är korrekt, så blir hon oändligt lojal mot honom, pålitlig och öppen.

Med barnens födelse kommer Victoria att dra på länge, tvivlar på om hon kommer att kunna utbilda dem ordentligt och bör tillhandahålla. När hon blir en mamma, kommer Vika inte att ta mycket hand om sin barns moraliska utveckling, men kommer väsentligt att förse dem.

Intressanta fakta om namnet Victoria:

Victoria heter många olika platser på vår planet, det är staten och floden i Australien, städerna i USA, Argentina, Chile, Kanada, El Salvador, Mexiko, vattenfallet och sjön i Afrika, bergen i Nya Guinea, öarna i Arktis.

Utanför vår planet finns också Victoria - det är en asteroid, vars omlopp ligger mellan Mars och Jupiter.

Namnet används ofta i namnen på sportklubbar och i konst.

Namn Victoria på olika språk:

Former och varianter av namnet Victoria: Vicki, Vikusya, Vika, Vikula, Vikta, Viktusya, Tosha, Tusya, Vikusa, Vit, Vitula, Vitusya, Vitusa, Vitia, Vira, (Torja), Tori, Victorka

Färg på namnet Victoria : lila

Victoria blomma : mimosa

Victoria Stone : Lapis lazuli

Nicky för namnet Victoria / Vic: Tory, Vicky, Tosha, Kusia, Orkan, Tornado, Vattenfall, Seger, No_War, Vinnare, COOL-I