Vad heter Timur

Timurs främsta aspiration är makt och framgång, de viktigaste egenskaperna är försiktighet, vakenhet och uthållighet.

Namnet Timur, översatt från Turkiska, betyder "järn".

Ursprungsnamnet Timur:

Namnet kom till oss från turkiska språket. Det finns en åsikt att en av varianterna av namnet Timur är namnet Damir. Dessutom är namnet Timur en av varianterna av namnet Tamerlane.

Karaktär och tolkning av namnet Timur:

Tims föds vanligtvis mer som deras far, och karaktären ärver moderen. Små Timur älskar aktiva spel med kamrater. I motsats till deras "fasta" namn är de snälla, icke-onda och respektfulla gentemot ettåringar, föräldrar och äldste. Timur strävar alltid efter att bli med i ett nytt företag, att delta i ett aktivt spel, eller till och med bättre i en tävling. Han medvetet och med intresse går in i barnorganisationer, kan ta en livlig del i deras skapande. Timurians tycker om att läsa och brukar ha en bred utsikt sedan barndomen och kan stödja konversationen på nästan alla ämnen. Timur är också intresserad av intellektuella spel som schack, han kan sitta i timmar på den spelade delen, utan att känna sig uttråkad.

Sedan barndomen har Timur varit uppmärksam, samlad och lugn, tolererar inte att ropas, och sällan höjer sin röst. Han föredrar att vara den enda i sitt slag, gillar inte jämförelser och utjämning med andra. Den levande fantasin är väl kombinerad i det med det naturliga sinne, Timur är inte bara smart, men kan också snabbt och framgångsrikt tillämpa kunskap i praktiken.

Timur är en född ledare. Han bygger rationellt relationer i laget och alla finner en lämplig plats. Som ledare respekterar Timur alltid sina underordnade, som anställd - följer ideellt de regler som accepteras i laget. Timur har en medfödd gåva för att leda människor, född karisma kombineras i honom med förtroende för sin egen kraft och vilja att styra. Han är affärsmässig och organiserad, men slarv, illogicalitet eller en absurd anmärkning kan i en sekund leda honom ur sig själv. Timuraner är arga våldsamma, men inte för långa, uppriktiga ursäkter eller rationell förklaring återkommer snabbt till dem vanliga svalka. Han tolererar inte dumma och ovänliga människor, respekterar intellekt och utvisning, både hos män och kvinnor.

I Timurs relationer är känsliga och sårbara känsliga, försöker skydda sig mot obehagliga känslor med sin karakteristiska framsynthet. Om Timur är en glad person i företaget, då med kvinnor är han blygsam, försiktig och intryckbar. I sängen kan han ge och få stort nöje, och därför är det i sexuella relationer krävande, men impulsivt och impulsivt. Han väljer noggrant en kompis av livet och upplever djupt kärleksfel, ibland faller i depression och inte delar upplevelser med vänner eller släktingar. Timur föredrar att gifta sig sent och blir inte skild.

Timur bryr sig alltid om familjen och försöker göra både fru och barn som en stenmur. Hemma är han, som på jobbet, en myndighet. Med djup respekt hänvisar han till äldre släktingar och familjeband i allmänhet.

Intressanta fakta om namnet Timur:

Timur, född på vintern, föredrar sport och brukar bli framgångsrik i den. Han är snabbhärdad och kan vara grym för att uppnå sitt mål. "Sommar" Timur är mjuk, diplomatisk och lugn, han lyssnar på andras åsikter. "Höst" är försiktig och kallblodig, och "våren" kännetecknas av obalans, det rusar från en extrem till en annan, kan ofta inte bestämma sig i livet.

Han är som regel monogamous, framgångsrika allianser från honom med Marina, Margarita, Olga och Nina, och problem i hennes personliga liv kan vara under giftermål med Galina, Elena och Larisa.

Den mest kända, hittills bärare av detta namn, är grundaren av det timuridiska imperiet, som erövrade det mesta av den eurasiska kontinenten, en enastående befälhavare, bättre känd för oss som Tamerlane.

Namn Timur på olika språk:

Former och varianter av namnet Timur : Timurka, Timur, Tim, Tim, Moore

Timur - namnnamn : svart

Timurblomma: karagak

Timurs sten : obsidian