Vad betyder Denis?

Vuxna Denis är vanligtvis konservativa, men i ungdomar älskar de experiment. De är för sarkastiska och assertiva. Hatar, när de försöker ålägga någon synvinkel, kommer starkt att försvara sina intressen.

I översättning från antikens grekisk betyder denis "dedikerad till Dionysus".

Ursprung av namnet Denis:

Namnet på grekiskt ursprung, härstammar i namnet på den grekiska guden av vinframställning och roligt - Dionysus.

Egenskaper och tolkning av namnet Denis:

Little Denis växer stark, frisk pojke. Han är väldigt glad och sällskaplig. Hans bounty är känd i hela distriktet, kommer att dela det senaste godiset. Charmig sedan barndomen, vet om den, och använder den vid det minsta möjliga tillfälle. Mycket uppriktig pojke. De gillar att samla allting - frimärken, vykort, märken. Han älskar djur, går hans husdjur med nöje utan påminnelse om sina föräldrar. Mycket flitig och kapabel till vetenskap, exakt i allt, älskar hårt arbete. Har en förutsättning för andningssjukdomar. Allt livets svårigheter går lätt, tack vare lycka och lycka. Ibland gillar han att ålägga sin åsikt. Mycket stolt.

Vuxen Denis är ganska känslomässig, och när känslor har företräde framför anledningen, klarar han inte att dra sig ihop. Han gillar inte särskilt kritik i sin adress. Denis är alltid i rampljuset, gillar att gå och resa, han gillar att vara bland kvinnornas företag. Han försöker följa moralens normer, men känner inte igen stränga gränser. Mycket passionerad och lever på toppen av hans känslor. Han gillar eleganta, vackra saker och tillbehör, älskar att få gästerna utsökt, dörrarna till hans hus är alltid öppna. Har många vänner, både bland män och kvinnor. Nervsystemet är något instabilt, känsligheten för nervös stress ses, därför är nervös överbelastning, chocker mot det är absolut kontraindikativ. Denis behöver full vila och en lång sömn.

Han har en väldigt kreativ natur - han blir snabbt borttagen, välutvecklad fantasi, analytisk tankegång, han är full av olika idéer och planer. Alla sina uppgifter och idéer strävar efter att genomföra självständigt eller med sina likasinnade människor. Men han är en person av humör och kan ganska svalna ner till sin dröm och glömma verksamheten, började en gång och om ansvaret för sina kamrater. Han är mycket lämplig yrke av en skådespelare, regissör, ​​författare, forskare, journalist, fotojournalist.

Han är mycket förtjust i kvinnor, han anser sig vara en kännare av kvinnlig skönhet. Därför har han flera äktenskap, ibland faller äktenskap från varandra inte bara på grund av hans många förändringar, men också på grund av sin själviskhet. Denis är en ganska snabbmodig person, noggrann och provocerar många konfliktsituationer i familjen.

Intressanta fakta om Denis:

I historia och konst finns det många begåvade personer som heter Denis. Detta namn finns både i popkultur, i målning och i bio.

Han är lycklig i äktenskap med ägarna till sådana namn som Alexandra, Catherine, Anna, Marina, Claudia, Larissa, Polina, Sofya, Sofia.

Denis namn på olika språk:

Former och varianter av namnet Denis : Deniska, Den, Denusya, Denya, Dysik, Denyok, Desha, Den

Denis - namn : grå

Denis blomma : Lily of the valley

Denis sten : safir