Vad heter Veronica?

Veronica särdragen - sällskap och hårt arbete. Hon kännetecknas av aktivitet och målmedvetenhet, hon är ambitiös och ambitiös.

Veronicas namn på grekiska betyder "med segern".

Uppkomsten av namnet Veronica:

Det menas att detta namn har bibliska rötter: enligt legenden är detta namnet på en kvinna som torkade svett från ansiktet på den person som ska utföra Jesus.

Egenskaper och tolkning av namnet Veronica:

Från de tidigaste åren är Veronica mobil, cholerisk, inte lätt att kommunicera. Lärare, det kan tyckas ytligt på grund av att kunskap ges till det med nästan övernaturlig lätthet. Veronica - födda analytiker, förklaringar ta tag i flygningen. I företaget är de instabila, deras ställning kan fluktuera från klassledaren till utkastet. Även i barndomen är de hemliga, det är svårt för föräldrarna att kalla dem till frankhet.

I livet försöker Veronica att uppnå allt själv. Det är svårt för henne att be om hjälp, hon klagar inte på misslyckanden, men stänger sig själv, går envis till målet. Förnuftig, ambitiös, sedan hennes ungdom planerar sitt liv och sin karriär. Anständigt följer tydligt sina egna moraliska principer. Veronica är utrustad med en intuitiv förståelse för väsentligheten i saker, men föredrar analytiska beräkningar och logisk planering. Olycklig med livet Veronica är envis och despotisk.

Bärarna av detta namn är intelligenta följeslagare. Ju äldre de är desto säkrare känner de sig i samhället, men de är inte så välbevarade i mänskliga relationer. Ibland har de ett ökat intresse för annans personliga liv, de kan bli skvallrar till äldre ålder. Om de är sårade, visar de aldrig hjärtat. De reagerar kraftigt på orättvisor. De kommer ofta i konflikt från att följa principen eller att trotsa någon, motvilligt ge upp sina ståndpunkter i tvisten.

Veronica är externt effektiv och vet hur man använder den. Kläderna föredrar eleganta, välgjorda och skickliga tillbehör. En annan är beundran för henne, det är trevligt, särskilt oinhibitivt, hon känner sig i mäns företag. Mycket vacker Veronica är benägen att själviska. I deras relationer är empati nästan obefintlig, men i kärlek söker de ömhet, och deras utvalda får kärlek och uppmärksamhet. En man i vilken Veronica är verkligen kär, kommer att få all sin oanvända inre kärlek. Med en tillgiven partner är de sexuellt avslappnade och självförtroende. De uppskattar mångfald och respekt för sig själva. Sällan uppmärksammar de människans sinne, och föredrar att den valda blir till henne inte en samtalsman, utan en modig försvarare, en pålitlig fästning och en stenmur.

Livet gillar inte Veronica, det hota hennes vardagliga hushållsarbete. Hon lyckas sällan med att skapa ett mysigt hem, varför hennes äktenskap med en lugn och stolt man är särskilt framgångsrik. Barnen behandlas exakt, men försiktigt försöker deras döttrar bli en vän.

Intressanta fakta om Veronica:

Bärare heter Veronica, född på våren, svag i hälsan, bytbar. "Sommar" och "Höst" är ljusa, ljusa, spektakulära kvinnor. "Winter" Veronica är lycklig, framgångsrik i affärer, ofta med inriktning på en karriär och sedan på familjen.

Föreningen av Veronica med män Alexander, Vladimir, Leonid, Sergey och Stanislav kommer att vara stark. Problem bör förväntas i ett äktenskap med Vitali, Nikolai, Eduard och Semyon. Förnämningen av Veronica och den ständiga sökningen efter nya intryck av henne kan förstöra den starkaste konjugala fackföreningen.

Veronikas namn på olika språk:

Former och varianter av namnet Veronica : Veronichka, Vera, Ronyusha, Nika, Nikasha, Verona, Ronya, Rona, Nikusha, Verunia, Verusha, Vika

Veronica - namnnamn : blå

Veronica blomma : lilja

Sten av Veronica : opal