Vad gör en person attraktiv?

Mycket ofta, när vi talar om kvinnans attraktivitet eller attraktionskraft, kan vi inte själva formulera vad exakt den här personen tyckte om oss så mycket. När allt kommer omkring har inte alla attraktiva personer perfekt proportioner av ansikte och kropp. Låt oss se vad som gör en person attraktiv.

Principer för attraktivitet

  1. Goodwill . Du har förvisso upprepade gånger märkt att välvilliga människor lockar mer uppmärksamhet. För att ditt ansikte inte ska uttrycka hela spektrat av negativa känslor är det värt att lära sig att byta från interna problem till omvärlden i tid. Var mer tolerant mot människor. Och, oavsett hur tritt det kan tyckas, le och se oftare på personen i ögat. Psykologer har märkt att leende människor verkar mer attraktiva. Otroligt nog, men vi pratar ofta som om vi hade ett anonymt föremål framför oss. Adressera folk efter namn, till och med hälsning eller farväl. Detta ensam kommer att förändra uppfattningen och uppfattningen av dig.
  2. Ränta . Någon mer villigt kommunicerar om ämnet av deras intressen. Fråga folk om deras hobbyer. Även om du är inkompetent inom detta område - du kan ställa frågor, vara intresserad. Försök att lyssna mer än prata.
  3. Individualitet . I strävan efter mode, för en del universell förebild, förlorar vi huvudämnet - individualitet. Människor som inte sticker ut i mängden är mindre benägna att ses. Fråga dig själv, vad exakt skulle du vara glad att bära, om det var modernt? Vilken stil lockar dig? Det är dags att experimentera.
  4. Sans för humor . En person som kan orsaka ett leende kommer alltid att locka folk, men försök att inte förolämpa dina skämt. I slutändan förstår inte alla sarkasmer.
  5. Manners och tal . Du kommer alltid att vara omgiven av människor du möter. Om du tillåter dig själv elakhet och skurkliga skämt - var inte förvånad över att ett sådant kontingent lockar dig. Arbeta på dig själv: Läs mer, försök att utesluta från dina orättvisa ord. Slad inte och diskutera inte.
  6. Fysisk attraktionskraft . Titta på din hälsa och livsstil. Fysisk attraktivitet är först och främst ett hälsosamt utseende, snygghet och grooming. Försök att få tillräckligt med sömn och, om du inte övar, gör övningar på morgonen. Det tar inte mycket tid, men hälsotillståndet och humöret förbättras betydligt.
  7. Närvaro av intressen . Tilldela regelbundet tid för att göra dina favorit saker. Detta ger inte bara emotionell tillfredsställelse, men låter dig också utvecklas. Människor som har hobbies och hobbyer är mer intressanta och mångfacetterade. Och tack vare detta vill de kommunicera med dem.
  8. Älska för dig själv . En man som älskar sig själv kan förälska andra. Han är övertygad, lider inte av en smärtsam självkänsla, kan reagera adekvat på skämt och till och med skrattar åt sig själv. En kärleksfull person blir inte beroende och lider inte av ensamhet.